SAMO NA JUTARNJEM

VIDEO Premijera novog Lukyjevog spota: Konačno možete vidjeti 'Djevojku čudnih očiju'!

Novi videospot sniman je u klubu Spaladium Underground splitske Spaladium arene. Za odličan video uradak 'odgovorna' je splitska producentska kuća PILOT studio

ZAGREB - 'Djevojka čudnih očiju' jedna je od sedam bržih pjesama s novog albuma 'Hvala: )'. Brza i poletna u maniri punk-popa, a govori o djevojci iz mašte 'na dalekoj obali'.

Prije same premijere novog spota 'Djevojka čudnih očiju' Luky je izjavio: 'producentska kuća PILOT studio, opet je napravila vrhunski uradak. Iznimno sam zadovoljan ovim koncertnim spotom za treći singl 'Djevojka čudnih očiju' - koji će ujedno i najaviti izlazak mojeg novog albuma Hvala: )'. Vjerujem da će po izlasku albuma ovaj spot biti prava pozivnica publici te da će ljudi u što većem broju doći na naše koncerte, koji će, po koncertnom programu izgledati bitno drugačije i puno energičnije nego dosada.

Za potrebe snimanja koncertnog spota 'Djevojka čudnih očiju' splitski kantautor Luky i producentska kuća PILOT studio organizirali su casting za glavnu žensku ulogu. Između gotovo 30-ak djevojaka koje su došle na casting - izbor je u konačnici pao na mladu Andreu Koprčinu, 20-godišnju Solinjanku - studenticu splitskog Pravnog fakulteta, kojoj je povjerena glavna uloga.

O tome kako se snašla u novoj ulozi, Luky je rekao: 'Andrea je vrlo simpatična i draga, a svojom pojavom i osobnim zračenjem upotpunosti odgovara stihovima moje pjesme 'Djevojka čudnih očiju'. Kako se snašla u svojoj ulozi, gledatelji će moći ubrzo sami prosuditi.' U koncertnom spotu pojavljuje se i Lukyjev prateći bend u sastavu: Tonči Radić, Nenad Bego, Nikola Vidović, Leon Jurić te Pavle Dulčić.

Nakon vrlo uspješnog najavnog singla 'Hvala: )' koji je osvojio glazbene top-ljestvice diljem Lijepe naše te njegovog prethodnika pilot-singla 'Škorcan' - treći singl 'Djevojka čudnih očiju' najavit će izlazak novog Lukyevog albuma 'Hvala: )', koji će objaviti nakladnička kuća AQUARIUS RECORDS u veljači 2012. godine.

Hvala: ) je treći Lukyjev kantautorski album, a Luky se i na ovom albumu pojavljuje u višestrukoj ulozi skladatelja, tekstopisca i producenta. Album Hvala: ) je završni dio trilogije o Arariti. Tematski i glazbenim izričajem sa čak sedam brzih i četiri laganije pjesme otvara novu stranicu u Lukyjevoj karijeri - s posebnim naglaskom na koncertne izvedbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:56