ŠOKANTAN INTERVJU

VIDEO Lady Gaga: Tetovirana sam na jednoj strani tijela jer je tata to želio

'Tetovirana sam na jednoj strani tijela jer je to očeva želja. Htio je da na jednoj strani ostanem normalna. Sve moje tetovaže su na lijevoj strani'

Lady Gaga dala je intervju koji je trajao gotovo sat i petnaest za seriju videa Musicians@Google, piše Vip.hr.

Upitali su je o rock prizvuku na albumu a Gaga je odgovorila:

"Nazvala bi ga avangardnim techno rockom. Ima rock utjecaja, ali nije rock album. Riječ je o istraživanju elektro i techno glazbe. Ali stvorila sam žanr koji se može nazvati metal dance techno pop glazba s rock refrenima, jer je to glazba koju volim. Prilično sam opsjednuta Bruceom Springsteenom. Moj otac je često puštao Springsteena kad sam bila dijete, a on je bio radnik. Nekako sam se povezala s Bruceom, jer je moj otac radnik bio povezan s Bruceom i u socijalnom smislu mislim da su moji fanovi radnici. Osjećaju se potlačeno, ali jednog dana će biti pobjednici. I iskoristila sam Bruceov utjecaj na mog oca da snimim ovaj album. Na albumu ima mnogo velikih melodija u refrenima ala Def Leppard stil. Vrlo je jak album i jedva čekam da ga čujete."

Na pitanje o tetovažama Gaga je rekla: "Tetovirana sam na jednoj strani tijela jer je to očeva želja. Htio je da na jednoj strani ostanem normalna. Sve moje tetovaže su na lijevoj strani. Mislim da moju desnu stranu vidi kao da sam Marilyn Monroe, a moju lijevu kao da sam Iggy Pop".

ORIGINALAN ČLANAK PROČITAJTE OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:26