EKSKLUZIVNA PREMIJERA

VIDEO: Ekscentrični Matej Meštrović ima novi videospot s albuma snimljenog u dvorcu

 YouTube

Prošle godine, otprilike u ovo doba ekscentrični pijanist i skladatelj Matej Meštrović se sa skupinom vrhunskih udaraljkaša „Sudar Percussion“ predvođenih Goranom Goršeom i producentom Branimirom Mihaljevićem zatvorio u dvorac u kojem su snimali do perfekcije izrađen CD crossover instrumentalne glazbe „Eat Suite“. Vjerojatno tada nisu ni slutili kakva je godina pred njima, jer je album ishvalila i kritika i publika, a istodobno nije bilo relevantnog kulturnog festivala na kojem nisu održali barem jedan koncert.

Premijerno na portalu Jutarnji.hr predstavljamo videospot za njihov drugi singl s albuma, brzu i dinamičnu skladbu 'Barbecue' s neobičnim ritmovima. Video je režirao Arsen Oremović u produkciji Ratio Dine Senčara.

Kako su za prethodni video 'Baklava's dance' korišteni kadrovi iz Oremovićevog dokumentarnog filma 'Sudar u dvorcu', 'Barbecue' je prvi pravi video spot s ovog albuma.

Službeno premijerno javno predstavljanje video spota održat će se u sklopu njihovog koncerta u VIP klubu na Trgu Bana Jelačića u subotu 29. studenog s početkom u 20 sati, a s obzirom da je koncert dio manifestacije Tjedan Izraela u Hrvatskoj ulaz je slobodan.

Pogledajte novi video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:20