UŽIVO U VINTAGEU

VIDEO: DRIVING MRS. SATAN Heavy metal hitovi u sanjivoj indie pop izvedbi

Talijanski trojac hitovima bendova kao što su Black Sabbath, Iron Maiden, AC/DC i Metallica lome muškost i pretvaraju ih u nježne i sanjive indie pop pjesme

Neobičan indie pop trojac Driving Mrs. Satan u petak 13. veljače prvi put dolazi u Zagreb, u Vintage Industrial Bar. Trojac je diljem Europe znan po tome što metal hitovima grupa kao što su Black Sabbath, Iron Maiden, AC/DC, Metallica i drugih lome muškost te ih pretvaraju nježne i sanjive indie pop pjesme. Savršena glazbena kulisa za doček Dana zaljubljenih, poručuju iz Vintagea.

Na samom početku bio je metal, heavy metal, a onda je troje mladih talijanskih glazbenika oformilo Driving Mrs. Satan. Novonastali trojac zavirio je u bogatu heavy metal riznicu pa izabrao hitove i ostale pjesme koje najviše vole te im ‘’omekšao’’ dušu prearanžiravši ih u folkysh stil.

Tako su pjesme bandova Black Sabbath, Metallice, Iron Maiden i mnogih drugih metal velikana presvučene u novo ruho krenule u novi život - one su u izvedbi trija Driving Mrs. Satan snenije i nježnije. Glavnu ulogu preoteli su ženski vokali i akustična gitara u tihoj pratnji basa, što zvuči iznenađujuće dobro i uvjerljivo.

Ulaz na koncert se naplaćuje od 22 sata, 20 kn te 10 kn za studente. Početak programa 21 sat, a početak koncerta u 22:30 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 08:37