Veliki koncert Jelene Rozge u Ciboni

Prije godinu dana mnogi su se nasmijali i odmahivali rukom na izjavu Tončija Huljića da će se u regiji uskoro formirati desetak pjevačkih zvijezda koje će činiti prvu regionalnu ligu.

Prije godinu dana mnogi su se nasmijali i odmahivali rukom na izjavu Tončija Huljića da će se u regiji uskoro formirati desetak pjevačkih zvijezda koje će činiti prvu regionalnu ligu. Uz Zdravka Čolića, Tonyja Cetinskog, Olivera Dragojevića i Harija Varešanovića spomenuo je i Jelenu Rozgu. Čudili su se spominjanju Jeleninog imena i komentirali da je to zbog toga jer joj on piše hitove.

Bižuterija? Ne, to je zlato!

A što se od tada dogodilo? Objavila je trenutačno najtraženiji album „Bižuterija“ . Istoimeni hit na You Tubeu je pregledan više od 3.500.000 puta, a istim putem ide i „Ona ili ja“ koju je već sada pregledalo gotovo 1.000.000 ljudi. Jelenini obožavatelji ispunili su do posljednjeg mjesta zadarsku dvoranu Krešimir Čosić. Uspjelo joj je rasprodati i Spaladium Arenu. To je nešto što nije uspjelo ni grupi Simple Minds i nijednoj ženi do sada. Više od dva i pol sata s Jelenom je pjevalo 12 000 obožavatelja.

„Ovo je bio najbolji koncert u mojemu životu!.Od prve minute sam se dobro zabavljala. Svaka joj čast”... čulo se nakon koncerta iz usta onih sretnih što su uspjeli nabaviti doslovno razgrabljene karte.

Zadovoljstvo nije krila ni Jelena. Prepuna emocija nakon održanog koncerta Jelena je izjavila: „Presretna sam. Umorna kao pas, noge me bole, ali vridilo je. Cili moj trud, sve ove protekle godine rada, vridilo je.”

A sigurno će vridit, kako to simpatično kaže Jelena, doći u Cibonu 15. travnja 2011. na njezin prvi samostalni koncert u dvorani u Zagrebu. Agencija Arnea, organizator koncerta najavljuje vrhunsku produkciju i još neviđenu scenografiju. Ne sumnjamo da će to biti koncert o kojem će se još dugo pričati.

Korak po korak do uspjeha

Od kad se 1996. pojavila na Dori i s pjesmom „Aha“ odmah osvojila drugo mjesto, njezina karijera ide samo uzlaznom putanjom. Mladu pjevačicu zapazilo je iskusno oko Tončija Huljića, pa je iste godine naslijedila Danijelu Martinović u grupi Magazin u kojoj je ostala punih deset godina.

„Od 2006. godine sam u solo karijeri, ali tek sada sve nekako lijepo ide svojim tokom. Onako kako sam sanjala i planirala. Ipak sam iz Magazina, koji je značio sigurnost, otišla raditi nešto sama. I nisam pogriješila. Da sam znala kako je dobro i prije bih otišla.“ rekla je simpatična Splićanka.

Na pitanje novinara koja je tajna njezinog uspjeha izjavila je da zapravo tajne nema. U svojoj je karijeri išla korak po korak, a umjesto skandala i pikanterija publici je nudila pjesme pjevane srcem i snagu svojeg temperamenta.

Prvi samostalni album „Oprosti mala“ pun je hitova. „Gospe moja“, „Vršnjaci moji“, „Roba s greškom“ zauzimale su vrhove top ljestvica, a gotovo su sve pjesme s novog albuma Bižuterija i prije objavljivanja albuma postale hitovi.

Ulaznice za nadolazeći koncert Jelene Rozge u Ciboni, 15. travnja, biti će puštene u prodaju u ponedjeljak, 14.ožujka, na sljedećim mjestima: Roko&Akademija ( Jarunska 5), Collegium putovanja (Tkalčićeva 7/II), Integral (Pothodnik), Croatia Records (Bogovićeva 5), CD Shop Hit Records (Preradovićeva 12) i Cro Pub (A.Žaje 60).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 06:02