KRALJEVI TRANCEA

Večeras na Jarun stiže jedna od najvećih svjetskih dance atrakcija, organizatori imaju važnu obavijest

Above and Beyond

 /Pr
Above&Beyond nastupaju od 22 sata, a uz njih prve večeri LMF festivala nastupaju Artbat i Adam Beyer. Festival traje do subote

Najkultniji bend na svijetu, kako ih naziva britanski Q Magazine, najbolji dance izvođači u povijesti, prema Mixmagu i jedini izvođači kojima su miksevi u prestižnom Essential Mixu BBC-a dvaput proglašavani najboljima u godini- trance senzacija Above&Beyond večeras nastupaju u Zagrebu, na jezeru Jarun, kao headlineri prve večeri LMF festivala.

Kad je prvi put objavljena, vijest je bila prilično iznenađujuća s obzirom na to da su bukirani cijele godine i bez ikakvog problema pune najveće i najprestižnije svjetske lokacije od Madison Square Gardena, preko The Hollywood Bowla, Opera Housea u Sydneyu ili Royal Albert Hall-a u Londonu.

Za Cercle su uostalom lani nastupili na jednoj od najspektakularnijih lokacija na planeti- La Piedri Del Penol u Guatapéu, a video s tog nastupa, samo za probranu publiku uživo (riječ je o tvrđavi na golemoj stijeni do koje vodi 708 strmih stepenica) je na You Tubeu dosad pregledan preko sedam milijuna puta.

Above & Beyond su danas nesumnjivo jedan od najpopularnijih i najvažnijih trance izvođača, na sceni su preko 20 godina, a trio čine Paavo Siljamaki iz Finske i dvojica Britanaca, Jono Grant i Tony McGuiness.

Njihov tjedni radio show/podcast Group Therapy prešao je brojku od 532 izdanja, a prati ga iz petka u petak više milijuna slušatelja, a remikseri su hitova Madonne, Radioheada, Britney Spears, Dido i mnogih drugih. Dosad su dvaput nominirani za Grammy.

Uz Above&Beyond večeras nastupaju i Artbat i Adam Beyer, u petak Claptone, a u subotu CamelPhat i Anfisa Letyago, a riječ je tek o nekima od čitavog niza DJ-eva koji će tri noći za redom nastupati na Jarunu.

Prema informacijama organizatora na njihovom Instagramu, Above&Beyond bi se po satnici na stageu trebali pojaviti u 22 sata i održati dvosatni nastup. LMF se održava na južnoj strani jezera, blizu skate parka, a parking je osiguran samo za VIP goste.

Plaćanje je omogućeno isključivo kreditnim karticama (dakle nema plaćanja gotovinom ili preko festivalskih narukvica), a izlazak i ponovni ulazak na festival je po večeri dozvoljen samo jednom. Nastupi svakog dana počinju u 16 sati, a traju do četiri sata ujutro. Ulaznice možete nabaviti na https://lmffestival.com/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 23:35