KARLOVAČKO 10 GODINA LIVE

Tony Cetinski spreman za Karlovačko Live

Slavljenička Karlovačko Live turneja počinje u petak 7. prosinca u Splitu

Pripreme Tonyja Cetinskog za Karlovačko Live turneju privode se kraju, a popularni pjevač spreman je za veliku turneju koja će u mjesec dana gostovati u sedam hrvatskih gradova. Sve počinje u petak, 7. prosinca u Splitu, zatim se nastavlja u Osijeku 9. prosinca, nakon toga slijedi Zagreb 14. prosinca, Rijeka 16. prosinca, Zadar 21. prosinca, Karlovac 23. prosinca, a posljednji koncert turneje održat će se 26. prosinca u Varaždinu.

Tradicionalna glazbena platforma Karlovačkog piva slavi svoj 10. rođendan, pa je i scenografija pozornice vrlo atraktivna i slavljenička, kako i treba biti za obilježavanje jubilarne obljetnice. Kako se moglo vidjeti na probama za turneju, Tony Cetinski će pripremiti doista poseban show u kojem će važnu ulogu ''odigrati'' i velika Karlovačko limenka. Osim toga, u svakom gradu s Tonyjem će nastupiti posebni gosti iznenađenja.

Jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika Tony Cetinski zasigurno će osigurati savršenu atmosferu za uživanje s prijateljima u društvu omiljenog Karlovačkog. Na slavljeničkoj Karlovačko live turneji predstavit će pjesme sa svog novog albuma ''Opet si pobijedila'', a publiku će oduševiti i svojim starijim hitovima.

Ulaznice za sve koncerte dostupne su na internetu putem sistema Eventim.

O PROJEKTU KARLOVAČKO LIVE

Karlovačko Live zajednički je naziv posebnih glazbenih projekata vezanih uz Karlovačko pivo, osmišljenih s ciljem da hrvatskim ljubiteljima glazbe omoguće jedinstvene glazbene doživljaje. Tradicija projekta Karlovačko Live započela je 2002. Zuccherovim koncertom u Puli. Godine 2004. Karlovačko Live predstavio je Miroslava Škoru i Prljavo Kazalište u glazbeno-pivskoj atrakciji. Godinu dana kasnije Severina i Crvena jabuka pružili su nezaboravan show u 12 hrvatskih gradova, a 2006. godine Karlovačko je uspjelo „spojiti nespojivo“ i na turneji okupiti tri vrhunska izvođača: Tonya Cetinskog, Sašu Lošića i Gazde. Godine 2007., prvi puta u Hrvatskoj, na velikoj turneji uz Karlovačko nastupili su bivši pjevači legendarnog Bijelog Dugmeta: Bebek, Alen i Tifa, dok su zvijezde Karlovačko Live turneje 2008. godine bili Prljavo kazalište - bend koji je na Karlovačko Liveu proslavio 30. rođendan. Godine 2009., nakon 5 godina stanke, za Karlovačko Live turneju vratio se Parni valjak i pružio odličnu atmosferu na koncertima po Hrvatskoj. Karlovačko Live 2010. godine spojilo je legende glazbene scene, Halida Bešlića i Crvenu jabuku. Prošle godine predstavljena je još jedna zanimljiva glazbena kombinacija - Jelena Rozga i Bajaga. Ove godine ova popularna glazbena platforma slavi svoj 10. rođendan u društvu s jednim od najpoznatijih hrvatskih izvođača Tonyjem Cetinskim.

RASPORED KONCERATA

Split 7. prosinca

Osijek 9. prosinca

Zagreb 14. prosinca

Rijeka 16. prosinca

Zadar 21. prosinca

Karlovac 23. prosinca

Varaždin 26. prosinca

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:43