The National snimili promo video s hrvatskom zastavom

Kako su odlučili pozirati ispred hrvatske zastave? Navodno je ideja došla spontana kad su članovi grupe zastavu pronašli u prostoriji, pa su htjeli pozirati ispred nje i tako zahvaliti hrvatskim obožavateljima.

Nakon odličnog koncerta u zagrebačkom Boćarskom domu, na kojem su se oduševili publikom, američki rockeri odlučili su najavu za novu verziju albuma snimiti ispred hrvatske zastave.

Rockeri iz The Nationala, koji su ina svojoj stranici objavili da je zagrebačka publika jedna od najboljih s kojom su se susreli, danas su objavili promidžbeni spot koji su snimili - ispred hrvatske zastave. Naime, 26. studenog je objavljena nova dopunjena verzija njihovog hvaljenog albuma " High Violet", koji je časopis Q proglasio albumom 2010., pa su u jednoj od prostorija Boćarskog doma snimili kratki promo skeč kojim su pokušali objasniti po čemu je nova verzija bolja od običnog albuma.

Trenuno su na turneji na kojoj promoviraju novi album High Violet, koji su i prije izlaska kritičari najavljivali kao album godine. Na zagrebačkom koncertu, pjevač Matt Berninger izjavio je da su jedan od tri svoja najbolja koncerta održali upravo u Zagrebu, a takvo laskanje još je više animiralo publiku. sad će hrvatski obožavatelji još više poludjeti za ovim bendom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:47