ODUŠEVIO ŽIRI I PUBLIKU

T-Mobile INmusic: Službenu pjesmu festivala napisao je Luka Karamarko

Zagreb, 230610.Na Jarunu se od 21.-23.06. odrzava glazbeni spektakl T-Mobile INmusic festival na kojem ce nastupiti mnogobrojni izvodjaci kako iz zemlje tako i svijeta.Danas se odrzao treci, zadnji dan koji je za razliku od ostalih bio suncan i topao.Na slici: publika.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 Neja Markicevic / CROPIX
Na natječaj za izbor službene pjesme pristigao je veliki broj prijedloga, od kojih je festivalska komisija izabrala tri najbolja

ZAGREB - Glasovanjem publike odabrana je službena pjesma šestog T-Mobile INmusic festivala. Od tri prijedloga koja su završila u finalu natječaja, skladba "INmusic" Luke Karamarka odnijela je uvjerljivo najveći broj glasova publike te je odabrana kao službena pjesma ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala . Njezin autor bit će nagrađen sa sedam tisuća kuna i dvije festivalske ulaznice.

Na natječaj za izbor službene pjesme T-Mobile INmusic festivala, pristigao je veliki broj prijedloga, od kojih je festivalska komisija izabrala tri najbolja, a publika svojim glasovima odlučila koji će od njih biti pozicioniran kao službena pjesma T-Mobile INmusic festivala. Uz Luku Karamarka, u finalu su se našli i Siniša Kolarić te autor pod pseudonimom Tkivo, koje očekuju utješne nagrade.

Službenu pjesmu T-Mobile INmusic festivala "INmusic" autora Luke Karamarka, možete poslušati na službenoj stranici festivala .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:10