TURNEJA ZA PRIJATELJE

POVRATAK BENDA KOJI JE PREŽIVIO TERORISTIČKI MASAKR U PARIZU Eagles of Death Metal opet na turneji, dolaze u Zagreb

 AFP
Danas su objavili da se vraćaju u Europu i obnavljaju turneju koja će se zvati 'Nos Amis' ('Naši prijatelji')

Kalifornijski bend Eagles of Death Metal koji je imao koncert u Parizu 13. studenoga upravo u trenutku kada su u koncertnu dvoranu Bataclan upali teroristi i pucnjavom iz strojnica pobili više od stotinu ljudi, najavio je nastavak svoje odgođene turneje.

Eagles of Death Metal su nakon sedam godina izdali novi album koji su promovirali europskom turnejom nazvanom prema imenu albuma 'Zipper Down', koja je bila nasilno prekinuta krvavim terorističkim napadom u Parizu.

Ovaj bend, poznat zagrebačkoj publici po njihovom nastupu na zadnjem INmusic festivalu, imao je najavljen koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture zakazan za 1. prosinca. Taj je koncert otkazan kao i svi drugi njihovi europski nastupi jer se bend nakon tragedije u Bataclanu vratio u SAD.

No, danas su objavili da se vraćaju u Europu i obnavljaju turneju koja će se zvati 'Nos Amis' ('Naši prijatelji'). Obnovljena turneja započinje 13. veljače, a u Zagrebu će nastupiti 19. veljače.









Fanovi koji su kupili ulaznice za koncerte koji su se trebali održati u Europi, uključujući zagrebački koncert u Tvornici Kulture, među prvima mogu osigurati svoje ulaznice za novi datum. Samo za fanove koji su imali kupljenu ulaznicu za ranije najavljeni datum (1. prosinca 2015., Tvornica Kulture) svoju ulaznicu za EODM koncert koji će se održati 19. veljače 2016. u Tvornici Kulture mogu kupiti u pretprodaji. Pretprodaja putem INmusicovog web shopa počinje u četvrtak (17. 12. 2015.) u 10:00 i trajat će 24 sata. Pretprodaja u prvih 24 sata vrijedi samo za one koji su kupili ulaznice za otkazani koncert. Svi ostali ulaznice mogu kupiti od petka 18. 12. 2015.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:26