SONIC FESTIVAL

Nekadašnji karantenski centar Dubrovačke Republike danas je nezaobilazna destinacija ljubitelja glazbe

sli ka

 /Press
Festival zakazan za 16. i 17. kolovoza smjestio se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu – plaži Komarda, s koje se pruža pogled na Stari grad

SONIC festival se vraća, a njegovo treće izdanje organizira se na kultnoj lokaciji u Dubrovniku – četvrt Lazareti. Ovaj impresivni povijesni kompleks, sa svojih deset dvorana, nekada je služio kao karantenski centar Dubrovačke Republike, a danas je nezaobilazna destinacija ljubitelja umjetnosti i glazbe. Prepoznati po svom povijesnom i kulturnom značaju, Lazareti se od 1994. godine nalaze pod zaštitom UNESCO-a kao jedina potpuno sačuvana karantenska građevina na europskom dijelu Mediterana.

Festival zakazan za 16. i 17. kolovoza smjestio se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu – plaži Komarda, s koje se pruža čaroban pogled na Stari grad. "Ovo magično okruženje, uz nezaboravne zalaske sunca, savršena je uvertira u noćni program u klubu Lazareti", poručuju organizatori.

Ove godine, španjolski DJ Paco Osuna, poznat po svom jedinstvenom spoju techna i housea, predvodi lineup trećeg izdanja SONIC festivala. Uz njega, nastupit će i madridski DJ RENDHER, kao i MENE. Domaću scenu predstavljat će Neroa, Pablo Panda, Kali, Looka, MattButt & Meli, Bozzo i Francescu.

image

sli ka

/Press

Festivalski program podijeljen je u dva dijela; sunset stage na Komardi, gdje će posjetitelji uživati u zalasku sunca, te noćni program u klubu Lazareti.

Dnevne, kao i festivalske ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 05:56