BOLESNI TEKSTOVI

MIKI SOLUS Prvi album zagrebačkog hit-kantautora na besplatnom downloadu

Svoj debitantski album 'Muzika za djecu i penzionere' Miki Solus će predstaviti na koncertu u Tvornici kulture 28. ožujka

Prvi album zagrebačkog kantautora Mikija Solusa 'Muzika za djecu i penzionere' upravo je objavljen na etiketi Yammat FM, a cijelo izdanje se od danas može besplatno downloadati putem Mikijeve Bandcamp stranice. Uz aktualni singl 'Suncobran' na albumu se nalaze pjesme 'Hipster', 'Pun kufer' i 'Mrtav je Johnny', koje su već poprilično odjeknule među publikom i kritikom.

Vispreni tektovi uz energične jazz punk ritmovie i akustični rap čine prepoznatljivi zvuk Mikija Solusa, kojeg u bendu prate Frano Visković na akustičnom basu i Andrej Tačigina na cajonu. Ovaj karizmatični trio osvaja publiku i slušatelje “bolesnim tekstovima i super mjuzom” što potvrđuje i njihov istoimeni EP iz 2014. godine.

Miki Solus je sa svojim bendom odsvirao preko stotinu koncerata i festivala u Hrvatskoj i regiji, a u subotu 28. ožujka imat ćemo priliku doživjeti ovu potpuno originalnu pojavu domaće i regionalne glazbene scene u Tvornici kulture, gdje će održati veliku koncertnu promociju svog debitantskog albuma.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 20 kn u pretprodaji, odnosno 25 kn na dan koncerta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:49