MOTO ROCK MARATON

MEGA BIKERS SUSRETI - SNAGA KOJA VRAĆA ŽIVOT U SLAVONIJU Od punka do pastirskog rocka

 Danijel Soldo / CROPIX
 Stunt show kod stadiona Marsonije otvara ovogodišnje susrete. Najveća manifestacija uz najposjećenije utrke ubrzanja na svom 16. izdanju dovodi Hladno Pivo, Let3, Bang Bang i Alena Islamovića

Navikli smo slušati o iseljenju mladih iz Slavonije, zagađenju slavonsko-brodskog područja, no Mega Bikers Susreti vraćaju svijetlu sliku u Slavoniju, okupljajući na tisuće posjetitelja iz regije, Europe i cijele Hrvatske. Zanimljivo je da je to možda jedan od rijetkih festivala na slavonskome području, koji je spontanošću i gostoljubljivošću, dobrim prijateljskim odnosima sa ostalim moto klubovima iz Hrvatske, regije i Europe, te željom da se i svim ostalim posjetiteljima pruži dobra zabava, prerastao u mega bike festival.

Mega Bikers Susreti najveća su manifestacija u Slavoniji, glazbeno-motoristička snaga koja vraća život u ovaj kraj, okupljajući poklonike dobre svirke, brzih motora i odlične zabave.

U proteklih 15 godina gotovo je nemoguće naći poznatiji band iz regije koji nije svirao na Mega Bikers susretima, a gostovali su i legendarni engleski Uriah Heep kada se u Slavonski Brod okupilo na desetke tisuća ljudi. Moto klub Brod podigao je letvicu visoko i ujedinio čitav grad u projektu koji je označio prekretnicu glazbene povijesti Slavonskog Broda.

I na ovogodišnjim Mega Bikers Susretima od 10. do 12. svibnja sudjeluju bajkeri iz cijele Hrvatske, regije ali i Europe! (Velike Britanije, Njemačke, Italije, Švicarske, Rusije, Slovačke, Mađarske, Austrije, i ostalih zemalja).

Od bajkerskog susreta do najveće manifestacije u Slavonji: Mega Bikers susreti privlače posjetitelje odličnom ponudom zabave na atraktivnoj lokacijom na ŠRC Poloj - riječnoj plaži i prostoru idealnom za kampiranje i odmor, a navečer za vrhunsku zabavu i provod. Mnogima su godinama Mega Bikers Susreti stalna destinacija, a dobre zabave, svirke, janjetine, odojka i roštilja te atraktivnih utrka ubrzanja ni ove godine neće nedostajati. Bajkeri iz Moto Kluba Brod praktički su mobilizirali cijeli grad i dobar dio Slavonije pa ni ne čudi masovna posjeta i na samim utrkama ubrzanja u jutarnjim satima.

A da grad diše za dobru zabavu potvrđuje i povratak mlađih Brođana i slavonske ekipe, koji se kao za praznike vraćaju svojim domovima radi ove moto rock zabave, jer kako sami kažu - najbolje se zabaviti među svojima! Veliki interes za Mega Bikers susrete bio je i na sajmu turizma u Londonu, pa će se ovaj festival brzih motora i rock glazbe naći za iduću godinu i na dodatnim materijalima turističke ponude Slavonije.

Kao ni u proteklih 15 godina godine prave zabave uz provjerene rock snage, piva u potocima, odličnu gastro ponudu i atraktivne utrke ubrzanja neće nedostajati.

Slavonski Brod, 090515.
Moto club Brod organizator je 12. Mega biker susreta koji se odrzava na plazi Poloj u Slavonskom Brodu. Medju ostalima u dva dana nastupit ce Vatra, Let 3, Kawasaki 3P, Teska industrija, Atlantida i drugi.
Na fotografiji: koncert Leta 3.
Foto: Danijel Soldo / CROPIX
Danijel Soldo / CROPIX
Let3

MK Brod je dao povjerenje sugrađaninu i prijatelju kluba Matiji Blaževcu da organizira STUNT SHOW te je dogovoren nastup poznatog stunt majstora Dejana Špoljara sa suradnicima i K-STUNT Team iz Mađarske. Stunt show će biti u petak 10.5. na velikom parkingu kod stadiona NK Marsonia s početkom u 16 sati, a sudeći po mnogobrojnim posjetiteljima na lanjskom izdanju zasigurno će biti prava atrakcija za otvorenje 16 Mega Bikers Susreta.

Slavonski Brod 110512.
Na kupalistu Poloj na Savi odrzavaju se danas i sutra 9.Mega bikers susreti na kojima ce svirati desetak bendova od kojih u petak Psihomodo Pop i u subotu Divlje jagode.Osim koncerata ove godine ce najvece moto susrete u Hrvatskoj posjetiti oko 5000 motociklista i oko 20 tisuca ljudi.Zainteresirani su mogli po prvi put probati i Extreme show u vlasnistvu proslavljenog vozaca moto trka Kresimira Erdeca,voznju na zadnjem kotacu u kontroliranim uvjetima. 
Na slici Kresimir Erdec.
Foto: Danijel Soldo / CROPIX
Danijel Soldo / CROPIX

Naravno da cijeli show možete pogledati besplatno jer je cilj organizatora da se ovaj naporni i skupi sport predstavi ne samo motoristima već i svim ljubiteljima ovog atraktivnog sporta. Iza vratolomija na motorima, slijede koncerti i dobra zabava na ŠRC Poloj do jutarnjih sati.

Program se nastavlja i u subotu: jedna od najposjećenijih utrka ubrzanja na ovim prostorima počinje u subotu 11.5.2019 u 12 sati na Zapadnoj veznoj cesti, a svi će posjetitelji imati priliku vidjeti najbrže motore koji razvijaju izlaznu brzinu i do 300 km/h. Nakon utrka ubrzanja u 17 sati na tisuće bikera provozati će se na svojim motorima ulicama Slavonskog Broda u velikom svečanom defileu.

Na 16.izdanju Mega Bikers susreta u Slavonskom Brodu u glazbenom dijelu programa očekuje nas od punka do pastirskog rocka!

U petak 10. svibnja servira se „Hladno pivo“, a po prvi puta će i na bini raspaliti „Bang Bang“ uz podršku provjerene rock zabave bandova The Trio, Plagijat i Rockera! Drugi dan 11. svibnja na pozornicu ulijeće „Let3“, a mnogi će izderati grla na najbolje hitove Bijelog Dugmeta i Divljih Jagoda uz Alena Islamovića i njegov rock band! Zabava će se opet uz The Trio, Plagijat i Rockere produžiti do jutarnjih sati, a mnogi će i dočekati jutro u najpunijim i najpopularnijim šatorima na ovim prostorima uz brodske DJ-e! Na vama je da se dobro pripremite za ovaj moto rock maraton i ostavite koji dan poslije za odmor, jer kako većina posjetitelja tvrdi - trebat će vam!

Ulaznice za oba dana po cijeni od 70 kuna mogu se nabaviti na ulazu ŠRC Poloj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:00