LEGENDARNI METALCI

IRON MAIDEN 'THE BOOK OF SOULS' Kreće ponoćna prodaja novog albuma! Najbrže fanove čekaju nagrade!

Ponoćna prodaja novog albuma u Dancing Bear shopu (Zagreb, Gundulićeva 7) održat će se s 3. na 4. rujna. Najbrže fanove legendarnih heavy metalaca koji stignu na ''ponoćnu prodaju'' očekuju vrijedne Iron Maiden nagrade!

Iron Maiden objavit će šesnaesti studijski album 'The Book of Souls' u petak 4. rujna.

Specijalno povodom toga, nakon dugo godina, Dancing Bear CD shop u Zagrebu (Gundulićeva 7) ponovno će otvorit svoja vrata u ponoć kako bi se održala 'ponoćna prodaja' s četvrtka na petak odnosno u ponoć s 3. na 4. rujna. Fanovi legendarnih heavy metalaca koji stignu na ''ponoćnu prodaju'' i budu najbrži bit će nagrađeni vrijednim Iron Maiden memorabilijama.

Album 'The Book of Souls' prvi je studijski album u dugogogodišnjoj karijeri legendarnih Britanaca koji će biti objavljen kao 'dupli album' i čije je trajanje dugo 92 minute. Isto tako, izlazak ovog izdanja prekida najdužu pauzu u karijeri Iron Maidena koju su napravili između dva albuma; prethondnik 'The Final Frontier' objavljen je 2010. godine.

'The Book of Souls' bit će objavljen u sljedećim formatima: CD2, CD2 limited edition i LP 3.

Fanovi Iron Maidnea svoje prednarudžbe također mogu slati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te na taj način ostvariti 10% popusta na željenu verziju izdanja. Cijene izdanja pogledajte OVDJE .

Inicijacija da se objavi novi album došla je od pjevača Brucea Dickinsona u rujnu 2013. godine. Album je sniman u pariškom studiju 'Guillaume Tell Studios', a producirao ga je dugogodišnji suradnik Iron Maidena Kevin ''Caveman'' Shirley.

Prvi singl skinut s nadolazećeg dvostrukog izdanja 'The Book of Souls' je ''Speed of Light'' kojeg možete poslušati na Youtubeu ili na Deezeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:28