VIRTUALNI DUET

Iako u različitim gradovima, MIA i Janelle Monáe pjevaju zajedno kao - hologram

 Getty
MIA će nastupiti u New Yorku, a Monáe u Los Angelesu, ali će pomoću prvog hologramskog nastupa s "integriranim video mapiranjem" publika imati prilike vidjeti nešto još neviđeno

Popularna pjevačica MIA i njena kolegica Janelle Monáe pojavit će se večeras zajedno na pozornici, unatoč činjenici da će u tom trenutku nastupati u različitim američkim gradovima. MIA će tako nastupiti u New Yorku, a Monáe u Los Angelesu, ali će pomoću prvog hologramskog nastupa s "integriranim video mapiranjem" publika imati prilike vidjeti nešto još neviđeno. Povod nastupa je predstavljanje novog Audija A3.

Prošli mjesec MIA je zatražila financijsku pomoć od Madonne jer je NFL zatražio da im plati 16,6 milijuna dolara naknade jer je pokazala srednji prst u poluvremenu SuperBowla 2012. Janelle Monáe je u međuvremenu snimila obradu pjesme Davida Bowiea 'Heroes', što će služiti kao zvučna kulisa reklame za Pepsi u kojoj će se povodom Svjetskog nogometnog prvenstva na ulicama Rio de Janeira pojaviti Monáe zajedno s nogometašima kao što su Robin van Persie, David Luiz, Sergio Agüero i Lionel Messi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 09:13