ODLAZAK LEGENDE

GLAZBENA SCENA UZDRMANA SMRĆU VLADE DIVLJANA 'Bio mi je više od brata,najtalentiraniji u našoj generaciji'

 Srđan Vrančić/Cropix
S izrazima sućuti javili su se Momčilo Bajagić Bajaga, Srđan Gojković Gile i brojni drugi

BEOGRAD - Nakon iznenadne smrti Vlade Divljana, reagirali su brojni prijatelji i kolege koji su većinom ostali zatečeni i iskreno pogođeni. Otišao je divan čovjek, kojeg smo jako voljeli, zaključak je skoro svih, javlja srpska novinska agencija Tanjug .

- Stvarno me pogodila Vladina smrt. Bio je moj dobar prijatelj i divan čovjek, stvarno veliki umjetnik. Znao sam da je bolestan, ali sam se nadao da će se izvući, rekao je na svojem Facebook profilu Momčilo Bajagić Bajaga.

- Na žalost, to se nije dogodilo, i neka mu je vječna slava, napisao je Bajaga.

UMRO JE VLADA DIVLJAN (57) Teška bolest bila je jača od ikone jugoslavenskog novog vala

- Vlada je svakako bio najtalentiraniji muzičar naše generacije, i svakako će nedostajati, kako na srpskoj, tako i na regionalnoj sceni, rekao je Srđan Gojković Gile iz Električnog orgazma.

- Ovo je strašan gubitak, ali ipak najveći za njegovu obitelj, njegova dva sina i suprugu, kazao je Gile.

- Osobno sam toliko pogođen da nemam snage ni riječ da kažem zbog Vlade, rekao je gitarist ‘Idola’ Zdenko Kolar, vidno potresen.

Zvonimir Đukić Đule, Vladin kolega iz grupe Van Gogh, izjavio je kako je u šoku, te da će ‘Vlada svima nedostajati.’

- Ne mogu vjerovati da je Vlada zauvijek otišao. On mi je bio više od brata. Desetljećima smo bliski prijatelji i neke od najljepših trenutaka moje mladosti provela sam u njegovom društvu. Vlada će živjeti kroz njegovu muziku koja će vječno trajati. On je bio apsolutno u pravu kada je govorio da nam je samo ljubav potrebna - rekla je nekadašnja voditeljica legendarne televizijske emisije “Hit meseca” Dubravka Marković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:28