EPIDEMIJA LOMOVA

FESTIVALSKE MUKE Florence+The Machine nastupa umjesto Foo Fighters jer se Dave Grohl ozlijedio

 Wikipedia
Zbog oporavka od loma stopala Florence Welch, liderica benda Florence + The Machine, morala je odgoditi nastup na INmusicu. Nekoliko dana kasnije nastupit će na Glastonburyju umjesto Foo Fightersa, čiji je frontman slomio nogu

Na prestižnom britanskom ljetnom glazbenog festivalu Glastonbury 26. lipnja trebali su nastupiti Foo Fighters, ali je proteklog vikenda na koncertu u Švedskoj frontmen benda Dave Grohl slomio nogu te je morao otkazati Glastonbury, na veliku žalost fanova.

Jutros je objavljeno kako će se umjesto Foo Fightersa na festivalu pojaviti Florence + The Machine, koji su trebali svirati kao predgrupa te su ovim promovirani u status "headlinera".

Podsjetimo, zbog loma stopala početkom travnja na Coachella festivalu, Florence Welch, liderica benda Florence + The Machine, 23. lipnja mora pristupiti medicinskom tretmanu i osigurati potpuno zacijeljivanje ozljede, kako je priopćeno, te je zbog toga morala odgoditi nastup na INmusic festivalu u Zagrebu, koji se održava od 22. do 24 lipnja.

VIDEO: FLORENCE + THE MACHINE NEĆE NA INMUSIC Pjevačica se obratila zagrebačkoj publici putem videa

No, Florence i njen menadžment potvrdili su nastup benda za iduće izdanje INmusic festivala u 2016. godini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:35