'POKUŠAJ'

EKSKLUZIVNO NA JUTARNJI.HR: MANGROOVE PREDSTAVLJA NOVI SPOT Svi Željkini ljubavnici na jednom mjestu...

 Sanja Šantak

Predstavljamo spot za pjesmu 'Pokušaj' koji je zagrebački band Mangroove snimio s legendarnim rokerom Dadom Topićem i hrvatskom saksofonskom senzacijom Igorom Geržinom!

Spot za pjesmu 'Pokušaj' zagrebački Mangroove snimio je u suradnji s legendarnim glazbenikom Dadom Topićem, a pridružuje im se i poznati saksofonist Igor Geržina pa tako ovaj zanimljiv duet postaje sasvim neobičan trio.

Redatelj Goran Kovačić ovaj put stavio je naglasak na minimalizam te svega nekoliko boja kako bi čim više dočarao samu emociju i poruku pjesme.

Pjesmom 'Pokušaj' Mangroove se razotkrio na sasvim nov način i slušateljima predstavio pop blues pjesmu kakve već dugo nije bilo na našoj glazbenoj sceni te su pri tom okupili neobičnu, a u isto vrijeme fantastičnu ekipu.

VIDEO: KAKO JE MANGROOVE SNIMIO SPOT S DADOM TOPIĆEM I GERŽINOM Svi ljubavnici na jednom mjestu

Pjesma polako, ali sigurno osvaja radijski eter i upravo je dobila svoje video izdanje čiju premijeru Vam donosimo na portalu Jutatnji.hr

Spot je sniman u plesnom centru Andrea's Room pod redateljskom palicom Gorana Kovačića. Željka je plijenila pažnju u neobičnoj haljini dizajnerice Alene Orović, a za šminku je odgovorna vizažistica Irena Erceg. U spotu se, uz legendarnog Dadu Topića i poznatog saksofonistu Igora Geržinu, pojavljuje i žongler Davor Peršić.

Pogledajte video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:59