NAGRADNI NATJEČAJ

EAGLES OD DEATH METAL ponovno stižu u Zagreb, a mi smo nagradili petero čitatelja s ulaznicom za nezaboravni koncert

Tijekom nagradnog natječaja dijelili smo pet ulaznica za koncert EODM-a u Tvornici Kulture! Provjerite jeste li među dobitnicima

Već na desetom INmusic festivalu Jesse "The Devil" Hughes je najavio svoj ponovni dolazak u Zagreb i, zaista, nije nas prevario! U Tvornici Kulture, 19. veljače održat će se samostalni koncert gdje će biti predstavljen novi, četvrti album - ZIPPER DOWN. Posebnost novog albuma je, kako kaže Huges, prikaz njegovih stavova i životnih filozofija. ZIPPER DOWN sadrži 11 pjesama među kojima je i njihova verzija pjesme Save A Prayer Duran Durana. Atmosferu u Tvornici zagrijat će perspektivni White Miles što će biti odlična uvertira još jednom nezaboravnom i energičnom nastupu karizmatičnog benda.

Jutarnji.hr nagradio je čak petero kreativnih čitatelja s jednom ulaznicom! Dobitnici nagradnog natječaja su:

Ratko Vlašić

Monika Strahija

Leona Fuček-Desanti

Nina Matić

Fran Zorman

Čestitamo na osvojenim ulaznicama! Svi dobitnici će o načinu preuzimanja ulaznice biti obaviješteni putem e-mail adrese.

Ulaznice za zagrebački koncert EODM u Tvornici Kulture 19. veljače mogu se kupiti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 149 kuna (plus troškovi transakcije). Ukoliko ne budu rasprodane, cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 160 kuna.

Broj ulaznica je ograničen.

Više o koncertu saznaj na inmusicfestival.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 05:47