KANTAUTORSKA SCENA

ATMOSFERIČNA VEČER Posljednji ovogodišnji koncert Nine Romić uz Nikol, Luku i Vedrana

promo fotografija
Uvod u Ninin intiman svijet atomosferičnog etno/folka s psihodeličnim utjecajima pružit će pulski trojac NLV (Nikol, Luka i Vedran)

Nina Romić, jedna je od najcjenjenijih kantautorica mlađe generacije na ovim područjima, koja je ove godine objavila svoj hvaljeni posljednji album 'Stablo', svoj će posljednji koncert u 2014. održati u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u petak 19. prosinca, u pratnji svog tročlanog benda koji čine Frederic Lanz (klavijature, harmonika), Ivica Antunović (bass gitara) i Petar Cvahte (bubanj).

Uvod u Ninin intiman svijet atomosferičnog etno/folka s psihodeličnim utjecajima pružit će pulski trojac NLV (Nikol, Luka i Vedran), koji je u travnju ove godine u suradnji s Marijanom Jelenićem iz grupe Nola u ulozi producenta objavio hvaljeno EP izdanje '...and who are you?''. Njihove su pjesme lako pamtljive, a karakterizira ih minimalizam dviju gitara i specifičan vokal Nikol Čačić.

Početak koncerta predviđen je za 21 sat. Pretprodajna cijena ulaznica iznosi 20 kn dok će na dan koncerta iznositi 40 kn. Karte se u pretprodaji mogu kupiti samo u klubu. Nakon što koncert završi, klub nastavlja s normalnim vikend programom i cijenom ulaznice 10 kn za studente i 20 za sve ostale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:47