GLAVNE ZVIJEZDE

Asian Dub Foundation i Morcheeba 'headlineri' ovogodišnjeg Špancirfesta

 Neja Markičević/Cropix
Posjetitelji Špancirfesta moći će u deset dana trajanja manifestacije vidjeti ukupno 43 koncerta, 160 programa uličnih zabavljača, 5 kazališnih i 25 dječjih predstava i sudjelovati u 6 kreativnih radionica

VARAŽDIN - Asian Dub Foundation i Morcheeba bit će glavne zvijezde ovogodišnjeg Špancirfesta koji će u Varaždinu biti održan od 19. do 28. kolovoza. Špancirfest će tako ove godine biti u britanskim bojama jer i Asian Dub Foundation i Morcheeba potječu upravo iz Velike Britanije.

Posjetitelji Špancirfesta moći će u deset dana trajanja manifestacije vidjeti ukupno 43 koncerta, 160 programa uličnih zabavljača, 5 kazališnih i 25 dječjih predstava i sudjelovati u 6 kreativnih radionica.

Organizatori su najavili i da će osim već spomenutih, na glavnoj pozornici Špancirfesta koja od ove godine nosi naziv MTV Stage, između ostalih nastupiti i Damir Urban & 4, TBF, Električni orgazam, Let 3, Majke, Jinx i Kinoklub. Prvi put u povijesti Špancirfesta, naplaćivati će se ulaznice za koncerte na glavnoj pozornici ali po pristupačnim cijenama. Za svaki koncert morat će se izdvojiti 30 kuna, no kupnjom festivalske ulaznice cijena će biti upola jeftinija.

Na svim ostalim pozornicama ulaznice se, kao i do sad, neće naplaćivati. Varaždinci i gosti tako će moći besplatno gledati koncerte, između ostalih, i Darka Rundeka i njegovog Cargo Trija, Vještica, Kemala Montena, Vlatka Stefanovskog i mnogih drugih glazbenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:30