'POZDRAV IZ DALMACIJE'

AKCIJA ZA FANOVE 'DUBIOZA KOLEKTIVA' Tko će ih dočekati u Splitu s najorginalnijim videom?

 YouTube
Video koji skupi najviše 'likeova' do zaključenja akcije osvaja ulaznice i upoznavanje sa članovima Dubioza kolektiva

SPLIT - Jedna od najčešćih praksi Dubioza Kolektiva snimanje je kratkih videa kojima pozivaju publiku na svoje koncerte. U njima bend priča, pjeva, demonstrira borilačke vještine ili na svoj način interpretira poznate pjesme. Za koncert u Splitu prepjevali su tako kultnu 'Nadalinu' Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika, poručivši da sve čeka “dobra spiza i još bolja loza kad u Splitu svira Dubioza”

Upravo njihovi filmići temelj su akcije smišljene prvi put za splitski koncert, koju je bend posebno podržao, a akciju je pokrenuo Radio Dalmacija pod nazivom 'Pozdrav iz Dalmacije'. U sklopu akcije koja traje do 26. veljače, pozivaju se svi fanovi Dubioze, i oni koji će to tek postati, da snime svoj video dobrodošlice bendu. Ovo je prva ovakva akcija dosad, a sudeći prema dosadašnjim sličnim fanovskim ofanzivama (poput “Zastava Apsurdistana”) može se očekivati dobar odaziv.

Prema uputama incijatora akcije, video treba biti duhovit, kreativan, zabavan, seksi, uzbudljiv i originalan, a snimiti se može svakom opremom za snimanje (mobiteli, kamere) u bilo kojem trajanju. Video treba uploadati na YouTube ili Vimeo ili bilo koji internetski servis za razmjenu video sadržaja i link postati na Facebook eventu za splitski koncert.

Video koji skupi najviše 'likeova' do zaključenja akcije osvaja ulaznice i upoznavanje sa članovima Dubioze, a drugo i treće mjesto bit će također nagrađeni ulaznicama.

Kako izgleda video kojim Dubioza kolektiv najavljuje svoje koncerte pogledajte ovdje:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:12