HRABRA ODLUKA

ADELE ĆE NASTUPITI NA GLASTONBURY FESTIVALU 'Ako mislite da sam predosadna da bi bila hedaliner, vi ste još j****o dosadniji što cmizdrite zbog toga!'

Adele arrives to accept the award for best British single at the BRIT Awards at the O2 arena in London, February 24, 2016. REUTERS/Stefan Wermuth EDITORIAL USE ONLY - RTX28FRH
 © Stefan Wermuth / Reuters

Adele je potvrdila da će nastupiti na Glastonbury festivalu koji se u Britaniji održava između 22. i 26 lipnja.

Štoviše, svjetski popularna pjevačica će biti jedan od headlinera uz Muse i Coldplay koji će nastupiti u petak, odnosno nedjelju. Adele će pak na Worthy Farmu nastupiti u subotu, što je objavila na koncertu u londonskoj O2 areni.

- Željela sam to učiniti prošle godine, ali moj album još nije bio spreman. A za ljude koji smatraju da sam predosadna da bi bila headliner, vi ste još j****o dosadniji što cmizdrite zbog toga! - rekla je Britanka.

NME podsjeća kako je Adele u prošlosti tvrdila da nikad neće nastupati na Glastonburyju jer se boji velikih masa ljudi koji dođu na festival.

Organizatorica festivala Emily Eavis je pak nedavno javno hvalila Adele te rekla da bi "bilo divno kad bi je mogli dobiti za festival".

- Volimo Adele. Ona je nevjerojatna umjetnica, briljantno iskrena i smiješna i to svi vole kod nje - rekla je Eavis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:53