FILMOMANIJA 3

Vodimo vas na Filmomaniju 3 u Movieplexu!

U sklopu Filmomanije 3 koja se održava od 1. - 10. 102010. godine u kinu Movieplex, posjetitelji će uživati u najvećoj filmskoj poslastici godine- trilogiji „Millennium" snimljenoj prema romanima švedskog autora Stiega Larssona.

Osobito nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da će se u sklopu Filmomanije 3 koja se održava u kinu Movieplex (centar Kaptol) u razdoblju od 1. do 10. listopada 2010. godine prikazati nagrađivana filmska trilogija „Millennium“ snimljena prema romanima priznatog švedskog autora Stiega Larssona.

Prvi film iz trilogije, „ Muškarci koji mrze žene“, postigao je fantastične rezultate na kino blagajnama i postao jedan od najgledanijih europskih filmova ovog desetljeća. Odmah iza njega snimljena su još dva filma, „Djevojka koja se igrala vatrom“ i „Kule u zraku“, koja na pravi način zaokružuju ovaj globalni književni fenomen. Sva tri nastavka iznimno su hvaljena od strane kritičara diljem svijeta, a upravo na Filmomaniji 3 drugi i treći nastavak doživjet će svoju hrvatsku premijeru.

Gotovo svakoga dana trajanja Filmomanije 3, gledatelji će moći pogledati jedan od tri nastavka Millennium trilogije:

MUŠKARCI KOJI MRZE ŽENE / MÄN SOM HATAR KVINNOR

DJEVOJKA KOJA SE IGRALA VATROM / FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN

KULE U ZRAKU / LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES

Osim tih filmova, u ponudi su brojni drugi uradtci poput " Soul Kitchen" koji je u Veneciji dobio posebnu nagradu žirija, Dobitnik nagrade za europsko otkriće godine " Katalin Varga", canneski film "Ujak Boonmee koji se sjeća prošlih života" itd.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:59