JOKER SE VRATIO!

VIDEO: OVO JE UVJERLJIVO NAJLUĐI FILM O SUPERHEROJIMA DOSAD! Pogledajte kako to izgleda kada negativci pokušavaju spasiti svijet

 Screenshot/YouTube

Nakon što su snimke namijenjene isključivo za publiku na prošlogodišnjem Comic-Conu procurile te je Warner Bros. bio prisiljen objaviti ih, objavljen prvi službeni trailer za nadolazeći i krajnje neobični film o superherojima - 'Suicide Squad' u režiji Davida Ayera ( Fury).

Specifičan po tome što stavlja negativce u glavne uloge, u samom 'Suicide Squadu' pojavljuju se, između ostalih, i neki od najpoznatiji likova iz stripova tvrtke DC, uključujući Harley Quinn ( Margot Robbie, The Wolf of Wall Street), Deadshota ( Will Smith, Men in Black, Ali, Bad Boys) i najnoviju inkarnaciju legendarnog Jokera, kojeg ovaj puta glumi Jared Leto ( Dallas Buyers Club, Mr. Nobody).

U traileru se uz taktove Queenove pjesme Bohemian Rhapsody upoznajemo s likovima i njihovim problemima sa zakonom prije nego što budu regrutirani kako bi bili poslani u, pretpostavlja se, pogibeljnu misiju, sigurno preopasnu za obične snage sigurnosti i vojske. Kao i u prijašnjem videu s Comic-Cona, pažnju obožavatelja najviše okupiraju Harley Quinn i Joker, koje, na temelju prikazanog u traileru, izvrsno tumače Margot Robbie i Jared Leto.

Prepun vizualnih gegova i najava općeg ludila, Suicide Squad mogao osvježiti poprilično ustajao niz filmova baziranih na stripovima, nakon nespektakularnih Marvelovih Ant-Mana i nastavka Avengersa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:50