WOOOOOSH

VIDEO: NOVI VODITELJ 'TOP GEARA' ĆE NEKE ODUŠEVITI A NEKE NATJERATI U PLAČ Što mislite o neočekivanom izboru recite u našoj ANKETI

LONDON, ENGLAND - JUNE 17: Broadcaster Jeremy Clarkson watches the match between Gilles Simon of France and Thanasi Kokkinakis of Australia during day three of the Aegon Championships at Queen's Club on June 17, 2015 in London, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
 Clive Brunskill / Getty Images / 2015 Getty Images

LONDON - BBC je objavio u četvrtak da će se bivša zvijezda "Prijatelja" Matt LeBlanc pridružiti popularnom automobilskom programu "Top Gear" kad se vrati na male ekrane u svibnju.

Američki glumac koji je stekao slavu ulogom Joeya Tribbianija u seriji NBC-ija bit će prvi stranac u ulozi voditelja poznatog britanskog showa.

"Kao ljubitelj automobila i obožavatelj Top Geara počašćen sam i uzbuđen što ću biti dio novog poglavlja slavnog showa", naveo je u priopćenju LeBlanc.

Top Gear, jedan od najuspješnijih i najprofitabilnijih BBC-ijevih programa, prestao se prošle godine emitirati nakon što je jedan od voditelja Jeremy Clarkson fizički napao člana produkcije.

Clarkson, zajedno s drugom dvojicom voditelja, radi na novom automobilskom programu za Amazon.

Britanski voditelj Chris Evans, koji će biti glavni voditelj u novom Top Gearu, kazao je kako je oduševljen dolaskom LeBlanca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:14