ATOMSKI ZDESNA

VIDEO: LIJEPA NATAŠA JANJIĆ PRIZNALA 'Ako se nisam skinula u filmu, kao da nisam ni glumila'

U Beogradu je sinoć održala svečana pretpremijera filma Srđana Dragojevića "Atomski zdesna, u kojemu među ostalim glume Srđan Todorović, Branko Đurić, Bojan Navojec, Nataša Janjić i mnogi drugi, javlja Blic.

Glumci iz cijele regije okupljeni su u ovoj tragikomediji o posljedicama domaćeg divljeg kapitalizma na živote običnih ljudi. Publici u Cineplexxu sinoć su se poklonili glavni glumci Srđan Todorović i Nataša Janjić.

Proslavljeni beogradski glumac tumači glavnu ulogu, prevaranta Mladena, najuspješnijeg je prodavača time sharing apartmana u čitavoj regiji, šarmantnog i bez skrupula, kako stoji u kratkom opisu filma.

Na premijeri je izjavio da bi se, ako bi morao, u stvarnom životu ponašao kao lik iz filma.

- Mladen je jedan realističan lik. Da se nisam bavio umjetnošću i da moram tako živjeti, postupio bih vjerojatno kao on. Mladen nije ni čovjek, ali nije ni nečovjek - rekao je Todorović.

Reditelj Dragojević ispričao je obraćajući se novinarima da je ovo ostvarenje teže od njegovih prethodnih, ali da podsjeća na „Lepa sela, lepo gore“.

- "Atomski zdesna" je krik generacije u neljudskom stanju. Bavi se tranzicijom. Ako moram da ga usporedim sa „Lepim selima“, onda ću reći da je rat bio bolji od tranzicije. U ratu na površinu ispliva ono najgore u čoveku. Ali, ispliva i ono najbolje, dok u tranziciji ima samo onog najgoreg - rekao je Dragojević.

Glumica Nataša Janjić, koja igra glavnu žensku ulogu, Bosanku Maju našalila se na svoj račun.

- Ako se nisam skinula u filmu, kao da nisam ni glumila. Snimali smo u Crnoj Gori, oko mene su bili Srbi, ja sam Hrvatica, a glumila sam na bosanskom i ispalo je odlično - rekla je Nataša koja je sinoć bila među gostima na pretpremijeri.

U Zagrebu će biti premijerno prikazan 14. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:41