USKORO U KINIMA

VIDEO: KAKO SE SNIMAO FILM Glumačka zvijezda Goran Bogdan u 'Dječacima iz Ulice Marxa i Engelsa'

 YouTube
Kako su se Goran Bogdan i Petar Božović snašli u crnogorsko-hrvatsko-srpskoj koprodukciji sa glumačkim imenima regije

Dječaci iz Ulice Marxa i Engelsa je film crnogorsko-hrvatsko-srpske koprodukcije u kojem je redatelj Nikola Vukčević okupio sjajna glumačka imena iz regije poput Gorana Bogdana, Emira Hadžihafisbegovida, Momčila Otaševića, Nebojše Glogovca pa čak i Damira Urbana, koji je izveo i naslovnu pjesmu filma.

Nekoliko dana uoči dolaska filma u kina predstavljamo prvi video sa snimanja filma 'Dječaci iz Ulice Marxa i Engelsa', u kojem se vidi kako su se Goran Bogdan i Petar Božović snašli u scenama u kafiću i taxiju, uz alkohol, psovke i pjevanje.

Radnja filma prati priču o obitelji, odrastanju i sudbini dvojice braće, Stanka i Voje (Gorana Bogdana i Momčila Otaševića), koji se u istom trenutku suočavaju s velikim izazovima. Jedan od njih će po prvi put morati ubiti, a drugi po prvi put u životu - ljubiti.

Kako funkcioniraju zajedno po prvi put legendarni glumac Petar Božović ('Lepa sela, lepo gore', 'Pogled s Ajfelovog tornja', 'Optimisti') i naša velika glumačka zvijezda Goran Bogdan, zvijezda filmova 'Sonja i bik', 'Broj 55', 'Svećenikova djeca', pogledajte u hrvatskim kinima od 4. prosinca.

Pogledajte video sa snimanja filma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:42