THE BIG BANG THEORY

Suosnivač Applea Steve Wozniak u seriji 'Teorija velikog praska'

S obzirom da su glavni likovi serije uglavnom tipovi koji vole Windowse i PC igre, bit će zanimljivo vidjeti kako će se Sheldon ponašati pri susretu sa suosnivačem Applea.

Suosnivač tvrtke Apple Steve Wozniak objavio je putem svog Facebook statusa da ćemo ga gledati u popularnoj geekovskoj seriji „Teorija velikog praska“ (The Big Bang Theory), koja se od ove godine prikazuje i na hrvatskom RTL programu.

„Kako je snimati epizodu ' Teorije velikog praska'? Reći ću vam večeras, no ne i o čemu se radi u epizodi,“ stoji u statusu Facebook profila ovog poznatog računalnog inženjera, koji je već nastupao pred kamerama i to u showu „Ples sa zvijezdama“.

S obzirom da su glavni likovi serije uglavnom tipovi koji vole Windowse i PC igre, bit će zanimljivo vidjeti kako će se socijalni „idiot“, ali briljantni fizičar Sheldon Cooper ponašati pri susretu sa suosnivačem Applea.

Za sve one koji još nisu pogledali seriju „ Teorija velikog praska“, treba pojasniti kako se radi o inteligentnoj seriji u kojoj su u glavnoj ulozi dvoje cimera fizičara , njihova dvojica geek kolega te zgodna plavuša susjeda koja živi vrata do, a jedan od njih je beskrajno zaljubljen u nju.

Serija je već nakon prve sezone stekla kultni status, a u Kanadi je lani bila najgledanija serija. U Americi je nedavno završila treća sezona, dok Hrvati gledaju tek prvu sezonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:49