POČELO SNIMANJE

Snima se 4. sezona omiljenog ‘Bridgertona‘ inspirirana pričom o Pepeljugi. Pridružuje se glumica svima poznata iz jedne druge serije...

Luke Thompson i Yerin Ha

 Netflix/
Glumačku ekipu četvrte sezone predvodit će Luke Thompson i Yerin Ha u ulogama Benedicta Bridgertona i Sophie Baek

Katie Leung, glumica koja je u filmskoj franšizi Harry Potter utjelovila Cho Chang iz kuće Ravenclaw, pridružuje se četvrtoj sezoni druge iznimno uspješne franšize - onoj serije Bridgerton.

U popularnoj seriji baziranoj na romanima američke autorice Julije Quinn tridesetsedmogodišnja će glumica tumačiti ulogu dvostruke udovice lady Araminte Gun, piše Daily Mail.

Glumačku ekipu četvrte sezone Bridgertona predvodit će Luke Thompson i Yerin Ha u ulogama Benedicta Bridgertona i Sophie Baek (lik Sophie Beckett, koji Yerin Ha interpretira, zbog glumičinog je korejskog podrijetla pretvorenu u Baek), novog centralnog ljubavnog para koji na toj poziciji nasljeđuje mjesto na koje su dosad zasjeli Phoebe Dynevor i Regé-Jean Page, Simone Ashley i Jonathan Bailey te Nicola Coughlan i Luke Newton.

image

Yerin Ha

Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia
image

Harry Potter i red feniksa

Katie Leung kao Cho Chang

Murray Close/entertainment Pictures/profimedia/Murray Close/entertainment Pictures/profimedia

Kako piše Entertainment Weekly, Aramita, koja je izgubila čak dva supruga, majka je dviju kćeri koje debitiraju u društvu.

"Nevjerojatna, pronicljiva te iskrena Aramita ne reagira dobro na situacije ili ljude koji prijete njenom društvenom statusu", stoji u opisu lika koji će, barem u nekom trenu, stati na put zaljubljenoj Sophie.

Četvrta sezona temelji se na knjizi "Džentlmenska ponuda" (An Offer from a Gentleman), a inspirirana je i pričom o Pepeljugi. Benedict se, naime, zaljubljuje u misterioznu ženu koju upoznaje na majčinu balu pod maskama. Benedict je nesklon braku, no sudbina mu se mijenja kada na balu ugleda ‘lady u srebru‘, zapravo služavku Sophie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 09:17