ANTI-OSCARI

'Seks i grad 2' i 'The last Airbander' poharali Zlatne maline - osvojili su čak 8 nagrada

Jessica Alba, jedna od najljepših glumica, 'nagrađena' je za četiri filma. Osim 'Valentinova', najgorom glumicom proglašena je i u 'Little Fockers', 'The Killer Inside Me' i 'Machete'

Samo dan prije nego što saznamo koji će film dobiti najprestižniju filmsku nagradu, Oscara, u Los Angelesu su podijeljene Zlatne maline za najgora postignuća u filmskoj kulturi.

Najgori film ovogodišnje 31. dodjele Zlatnih malina je sigurno 'The Last Airbender' koji je osvojio najviše neprestižnih nagrada, čak pet. Iako je u kinima zaradio 300 milijuna dolara, dobio je priznanja za najgori 3D film, najgoru sliku, najgoreg režisera, najgori scenarij pa i najgoreg sporednog glumca.

S tri Zlatne maline u stopu ga prati ženski mega hit'Seks i grad 2' koji je proglašen najgorim filmskim nastavkom. Osim toga, osvojio je i Malinu za najgori scenarij te najgoru glavnu ulogu koju dijele sve četiri glumice.

Slavni američki glumac i suprug glumice Demi Moore, Ashton Kutcher je proglašen najgorim glumcem za pojavljivanje u filmu 'Valentinovo'.

Zanimljivo je kako je jedna od najljepših glumica, Jessica Alba 'nagrađena' za čak četiri filma. Osim 'Valentinova', najgorom glumicom proglašena je i u 'Little Fockers', 'The Killer Inside Me' i 'Machete'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 17:41