HBO ŽELI JOŠ

NEMA ZIME Doznali smo datum početka šeste sezone 'Igre prijestolja', a šuška se o još dvije sezone

 Screenshot YouTube
Snimanje osme sezone značilo bi da HBO mora ponovno pregovarati o ugovorima s glumcima. U slučaju povećanih glumačkih apetita može se dogoditi opći pokolj likova ove sage

Nova sezona popularne tv-serije 'Igra prijestolja', kreće s prikazivanjem na HBO-u 24. travnja. Radi se o šestoj sezoni, a poklonici serije već znaju da možemo očekivati i sedmu sezonu krvavih spletki u zamišljenoj zemlji Westerosa. No, iako su producenti serije, David Benioff i D.B. Weiss, ranije najavili kako žele okončati ovu sagu sa sedam sezona, čini se da bi HBO htio još.

Tako se doznaje da je Michael Lombardo iz HBO-a izjavio kako su u "aktivnim razgovorima" da 'Igra prijestolja' doživi sedmu i osmu sezonu.

No, snimanje osme sezone značilo bi da HBO mora ponovno pregovarati o ugovorima s glumcima, jer su oni sklopljeni za sedam sezona. Promatrači već duhovito komentiraju da se u slučaju povećanih apetita glumačkih zvijezda može dogoditi opći pokolj likova ove sage, snimljene prema romanima Georgea R.R. Martina. Naime, producenti nemaju obavezu držati Martinove likove u životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:19