NE PROPUSTI PRILIKU!

FANTASTIC ZAGREB FILM FESTIVAL Imamo novih 16 dobitnika ulaznica u trećoj rundi!

Dom najintrigantnijeg filmskog festivala u regiji i ove su godine fantastična ljetna pozornica Tuškanac, kino Europa/Muller, CineStar Zagreb u Branimir Centru, a posebno odabrane projekcije očekuju nas i na utvrdi Medvedgrad čije je fantastično okruženje kao stvoreno za Fantastic Zagreb! Uključite se u naš nagradni natječaj jer vam poklanjamo ukupno 150 ulaznica za sve projekcije!

Jutarnji.hr vam poklanja ulaznice

Portal jutarnji.hr vam poklanja ulaznice za sve projekcije Fantastic Zagreb film festivala, a da biste osvojili ulaz za dvoje na neki od filmova potrebno je samo odgovoriti na nagradno pitanje te popuniti obrazac svojim podacima kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka.

NOVIH 16 DOBITNIKA ULAZNICA ZA FESTIVAL:

Iva Gusić – Dina Alejandra Jodrowskog

Sunčica Lovković – Dina Alejandra Jodrowskog

Vlatka Kos – Dina Alejandra Jodrowskog

Anja Trconić – Kad padne mrak

Ana Stepanić – Kad padne mrak

Lucija Botica – Kad padne mrak

Marija Ivas – Kad padne mrak

Domagoj Stanić – Kad zvijeri spavaju

Željko Magdić – Kad zvijeri spavaju

Marina Bingula - Proljeće

Kristina Kalanj - Proljeće

Matej Raić - Proljeće

Paula Gadanec - Proljeće

Zrinka Smeh Martinović - Proljeće

Martin Salopek – Vjetar puše kako hoće

Željka Zrnčić – Vjetar puše kako hoće

Drugi dobitnici ulaznica

Luka Cubrić - Priča o princezi Kaguyi

Siniša Bošnjak - Priča o princezi Kaguyi

Krešimir Bakrac - Priča o princezi Kaguyi

Denis Mahmić - Priča o princezi Kaguyi

Rozalija Zajac - Priča o princezi Kaguyi

Stipe Vidak - Knez od Burgundije

Davorin Klem - Knez od Burgundije

Ljiljana Stanić - Knez od Burgundije

Marko Vukušić - Knez od Burgundije

Dražen Dolenec - Misery

Tihana Gasparić - Misery

Dragomir Koren - Misery

Frane Dumandžić - Misery

Prilikom prijave odaberite koje ulaznice želite osvojiti jer vam poklanjamo 5x2 ulaznice za sve projekcije na ljetnoj pozornici Tuškanac i 2x2 ulaznice za sve projekcije u kinu CineStar u Branimir Centru. U zadnjem ciklusu natječaja ćemo vam poklanjati i ulaznice za najpopularniji dio programa, odnosno projekcije na Medvedgradu. Pogledajte raspored svih projekcija.

Autori najboljih odgovora osvajaju ulaznicu, a imena dobitnika potražite u ovom članku po završetku svakog ciklusa. Dobitnike ćemo o dobitku obavijestiti putem maila.

Ulaznice poklanjamo prema sljedećem rasporedu:

1. ciklus – osvojite ulaznice za projekcije 26. i 27.6.

2. ciklus – osvojite ulaznice za projekcije 28., 29. i 30.6.

3. ciklus – osvojite ulaznice za projekcije 1. i 2.7.

4. ciklus – osvojite ulaznice za projekcije 3. i 4.7.

Nagrađujemo najkreativnije odgovora, a prijaviti se možete maksimalno jednom s jednom mail adresom po ciklusu, ali možete osvojiti nagradu za maksimalno jednu projekciju tijekom cijelog natječaja. Kliknite i prijavite se!

Sretno!

Što vas čeka na Fantastic Zagreb film festivalu

Fantastic Zagreb film festival predstavio je vrhunski program koji nas očekuje na ovogodišnjem petom izdanju! Intrigantna filmska priča počinje 26. lipnja i traje do 04. srpnja, a oduševit će brojnim trilerima, fantastikom, suspensom, eksperimentalnim filmovima, začudnim dramama, kratkim filmovima i dodatnim iznenađenjima. Uzbudljivi naslovi regionalnih i europskih premijera zasigurno će zaintrigirati brojne filmofile, a u devet festivalskih dana nekoliko kultnih klasika proslavit će svoje obljetnice prikazivanja.

Festival se otvara filmom Koma dan! (A Hard Day) višestruko nagrađivanim i nominiranim korejskiim trilerom, istovremeno ispunjenim crnim humorom i akcijom! Riječ je o filmu koji nikada ne prestaje biti zabavan, ali nemojte se zavaravati, ima on i svoje tamne trenutke. Ono što je najvažnije je činjenica da vas vodi na putovanje koje neprestano intrigira i motivira da želite više, a da pritom nemate pojma gdje će vas sljedeći trenutak odvesti.

“Neizmjerno nam je zadovoljstvo najaviti naš mali jubilej, naš već peti rođendan! Fantastic Zagreb je ‘rođen’ 2011, u vrijeme recesije i i dalje se svake godine ispočetka borimo s financijskom situacijom. No svake godine smo programski sve jači bez obzira na financijske zamke i neizmjerno zahvalni svim našim fanovima da tako brzo rastemo i Vipnetu na podršci od prve godine. Ove godine pokrećemo i prvi Europski žanrovski forum, radimo dvije fantastične projekcije na utvrdi Medvedgrad i imamo izvrstan program s naslovima iz cijelog svijeta.” - najavila je su-osnivačica festivala Mirjana Mia Pećina.

Više o novom dijelu Fantastica, paneuropskom projektu EGF rekao nam je Stjepan Hundić, su-osnivač festival: “Po prvi puta u regiji, Fantastic Zagreb, uz podršku HAVC-a, Deska Kreativne Europe-ured Media, TZGZ i grada Zagreba, organizira i Europski žanrovski forum. Na predavanjima i panel diskusijama sudjelovat će više od 30 međunarodnih filmskih profesionalca, dok će se u popodnevnim satima predstaviti 12 regionalnih i međunarodnih projekata u pitching dijelu Foruma. Stvarno smo jako zadovoljni odazivom predavača i temama Foruma i vjerujemo da će ovo biti početak jednog korisnog i edukativnog dijela Fantastica!”.

Forum je otvoren i beplatan za sve filmske profesionalce iz Hrvatske i regije i održava se 2. i 3.7. u dvorani Muller kina Europa s početkom u 10:30 sati.

Ulaznice za festival mogu se kupiti od 24. lipnja u Kinu Europa od 17h do 21h, te od 26. lipnja na blagajni ljetne pozornice Tuškanac od 20:30h do 23:30h. Ulaznice za projekcije u CineStaru mogu se kupiti na webu i blagajnama CineStara. Cijena ulaznice je 27 kuna, tjedna ulaznica 150 kuna, te studentska 120 kuna, dok su ulaznice za projekcije na Medvedgadu 45 kuna i uključuju prijevoz na/sa Medvedgrada (polazak iz Šestina).

“Fantastic Zagreb Film Festival podržavamo već petu godinu zaredom, a i ove smo godine ponovno pripremili brojne pogodnosti za ljubitelje fantastičnog filma. Osim 35 besplatnih filmova s prošlogodišnjih izdanja u videotekama B.net i Vip TV-a, na našim društvenim mrežama dijelit ćemo ulaznice za festivalski program” – rekla je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta, generalnog sponzora FZFF-a.

Fantastic je i ove godine Dog Friendly festival, a svi gledatelji koji na ljetnu pozornicu Tuškanac povedu i svog četveronožnog ljubimca moći će besplatno gledati film.

Za detaljan raspored projekcija i više informacija posjetite www.fantastic-zagreb.com

Prvi dobitnici:

Goran Zrnčić - Čovjek od pruća

Radmila Kordić Dolenec - Čovjek od pruća

Ivan Turkovic-Krnjak - Čovjek od pruća

Matija Pisačić - Ex Machina

Ivana Krpan - Ex Machina

Helena Klarić - Ex Machina

Damir Kudin - Koma dan

Vesna Ivanda Landripet - Koma dan

Nenad Šegrt - Koma dan

Mateja Samaržija - Koma dan

Vanja Krajnović - Koma dan

Dalilla Matsumoto Šegota - Obrada

Magdica Duvnjak - Obrada

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:31