TVRDOKORNI FILMAŠI

BRAĆU COEN NE ZANIMAJU TV-SERIJE 'Nakon dva sata s jednim likom osjećamo da smo završili s njime'

CANNES, FRANCE - MAY 24: Jury presidents Joel Coen (back) and Ethan Coen on stage at the closing ceremony during the 68th annual Cannes Film Festival on May 24, 2015 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
 Pascal Le Segretain / Getty / 2015 Getty Images
Joel i Ethan Coen otkrili su u razgovoru za Radio Times da nemaju nikakve želje "postati Woody Allen" i prebaciti se na televiziju

Živimo u zlatno doba tv-serija koje su preuzele primat nad filmskom formom i privlače vodeća glumačka imena, ali čini se da braću Cohen to svejedno previše ne zanima. Iako je njihov već kultni film Fargo iz 1995. uspješno adaptiran u tv-seriju s Martinom Freemanom u glavnoj ulozi, Joel i Ethan Coen otkrili su u razgovoru za Radio Times da nemaju nikakve želje "postati Woody Allen" i prebaciti se na televiziju.

"Stvar je u tome da mi radimo kratke forme. Naš najdulji film traje dva sata i dvije minute ('No Country for Old Men'). Stoga šest sati, ili 56 sati, epizoda za epizodom, jednostavno nije način kako mi razmišljamo o pričama. Mislim, nakon dva sata s jednim likom osjećamo se da smo više-manje završili s njime", izjavio je Joel Coen za Radio Times.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:31