'VITALNI ZNAKOVI'

APPLE KREĆE U PROIZVODNJU PRVE TELEVIZIJSKE SERIJE Hip-hop pionir Dr. Dre će u seriji istraživati emocije koje je obrađivao u svojoj glazbi

 Mario Anzouni/Reuters

Apple napokon proizvodi svoju prvu televizijsku seriju. Zvat će se 'Vitalni znakovi' ('Vital Signs') a glavna zvijezda je hip-hop pionir Dr. Dre, koji se Appleu pridružio 2014 kad je tehnološki div kupio Beats Electronics i Beats Music za 3 milijarde dolara, kompanije koje je on osnovao.

Serija će imati šest epizoda, bit će poluautobiografska, a svaka će epizoda biti posvećena jednoj emociji koju je u svom radu Dr. Dre obrađivao. Epizode će trajati po pola sat i kako saznaju „izvori“, bit će to drame s dosta seksa i nasilja.

Vijest označava daljnji korak u proizvodnju sadržaja na koju su tehnološke kompanije očito osuđene. Netflix i Amazon, iako prvenstveno servisi, već su imali uspjeha u proizvodnji originalnog programa, a dok je Microsoftov i Yahoov rezultat bio polovičan.

Serija će biti dostupna na Appleovom glazbenom servisu, kojem očito nedostaje obogaćenje sadržaja. Pretplata na Apple Music je inače 10 dolara na mjesec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:28