UZBUDLJIV EKSPERIMENT

LAUBA & EBAY PREDSTAVLJAJU Večeras početak licitacije Nove Vizualne Vrijednosti

Kustosi izložbe, umjetnički kolektiv TARWUK predstavit će NVV i razgovarati o projektu u društvu Zlatana Vehabovića, tandema Žižić&Kožul, Marka Tadića i Maje Čule

Večeras u 19 sati u Laubi predstavlja se projekt NNV – Nove Vizualne Vrijednosti.

Digitalna i fizička verzija ove izložbe predstavlja 25 hrvatskih i svjetskih umjetnika, poput Zlatana Vehabovića, Žižića&Kožula, Marka Tadića, Davora Vrankića, Maria Kolarića i Maju Čule te Davida Altmejda, Michale Joo, Jona Kesslera i Carol Bove, uzbudljive američke umjetnike čiji su radovi uključeni u stalne postave nekih od najpoznatijih svjetskih muzeja.

Večeras će se aktivirati online izložba s radovima svih 25 umjetnika. Obzirom da izložba gostuje na servisu za virtualnu razmjenu dobara – eBayu, aktivacija ujedno znači i početak licitacije izloženih radova.

Licitaciju na e-Bayu prati knjiga u kojoj su predstavljeni radovi svih umjetnika. Knjigu su uredili i dizajnirali Bruno Pogačnik Wukodrakula i Ivana Vukšić u maniri TARWUK-ovih radova, te će također biti dostupna u Laubi, kao i posebno izdanje knjige na koju su umjetnički intervenirali autori Žižić&Kožul.

Kustosi izložbe, umjetnički kolektiv TARWUK (Bruno Pogačnik Wukodrakula i Ivana Vukšić), predstavit će NVV i razgovarati o projektu uz prisustvo Zlatana Vehabovića, tandema Žižić&Kožul, Marka Tadića i Maje Čule.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:18