NAGRADNA IGRA

JUTARNJI I LAUBA VODE CIJELI RAZRED NA BATMANA, SUPERMANA... Nacrtajte svog omiljenog superjunaka i pošaljite nam do 19.10.

 shutterstock
Naoštrite bojice i pripremite papire, jer potraga traje do 19.10. a vaš je zadatak nacrtati svog omiljenog junaka i poslati fotku crteža

Zagrebačka Lauba je jesensku sezonu otvorila fascinantnom izložbom pod nazivom 'Superjunaci 2.0'. Od 23.9 do 27.10. gosti u Kući za ljude i umjetnost Lauba su Batman, Superman, Hulk i ostala ekipa iz stripova. Kod superjunaka nas najviše fascinira ono što posjeduje svaki od njih, a to su supermoći pomoću kojih eliminiraju neprijatelje, održavaju red u svojoj zajednici i njeguju vrijednosti koje se cijene, poput pravednosti i poštenja. Danju se bore sa svakodnevnim životnim problemima, a noću se pretvaraju u heroje koji brane druge.

Lauba u suradnji s Jutarnjim listom organizirala je nagradnu igru za sve ljubitelje superjunaka, pod motom 'Odvedi svoj razred na Superjunake 2.0 u Laubu'!

Dakle, naoštrite bojice i pripremite papire, jer potraga traje do 19.10. a vaš je zadatak nacrtati svog omiljenog junaka i poslati fotku crteža na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Autor najboljeg rada vodi cijeli svoj razred na izložbu 'Superjunaci 2.0'!

>>> FOTOGALERIJA S IZLOŽBE

Ime pobjednika bit će objavljeno u Jutarnjem listu u srijedu, 21. listopada 2015.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:27