NATJEČAJ

FOTOSOFIA DAY Damir Hoyka otkriva tajne modne fotografije

Priliku za fotografsko usavršavanje pod vodstvom poznatog fotografa Damira Hoyke dobit će 15 odabranih, a težište ovog izdanja seminara bit će na modnoj fotografiji

Jednodnevno izdanje besplatnog seminara za naprednu fotografiju održat će se 8. ožujka u zagrebačkom Arena Centru. Priliku za fotografsko usavršavanje pod vodstvom poznatog fotografa Damira Hoyke dobit će 15 odabranih, a težište ovog izdanja seminara bit će na modnoj fotografiji.

Modna fotografija plijeni pozornost publike od početaka tiskanja ilustriranih magazina početkom prošlog stoljeća. Kao takva, izuzetno je zahvalna, ali i zahtjevna vrsta za ulazak fotografa na fotografsku scenu.

Većina fotografa se okušala na tom polju i vjerojatno naišla na nedoumice vezane uz estetski, tehnički, konceptualni i organizacijski dio, a modno izdanje Fotosofia Dayja pokušat će riješiti neke od ovih nedoumica.

Natječaj je otvoren do 26. veljače 2014. u ponoć i mogu se prijaviti punoljetne osobe bez obzira na državljanstvo. Detalji natječaja nalaze se na www.fotosofia.info.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:40