MOJ POSAO

TVRTKE KOJE ZAPOŠLJAVAJU U SIJEČNJU MojPosao izdvaja oglase na koje se možete prijaviti do kraja siječnja te početkom veljače

GGE je renomirana strana tvrtka u djelatnosti energetske učinkovitosti, a trenutno traži Voditelja projekata (m/ž) energetske učinkovitosti koji će biti zadužen za identifikaciju projekata kod klijenata u privatnom sektoru, razvoj idejnog rješenja, pripremu ponuda te upravljanje projektima u fazi realizacije. Ako ste diplomirani inženjer ili magistar strojarstva s pet godina iskustva i dokazanom kompetencijom u području tehnologija ili usluga energetske učinkovitosti, prijavite se na oglas do 19. veljače. Poslodavac nudi rad u internacionalnom timu stručnjaka te stalni radni odnos.

Fakultet organizacije i informatike djeluje više od pedeset godina i tijekom tog razdoblja obrazovao je najstručnije kadroe u području informacijskih znanosti i informacijskih tehnologija, kao i ekonomije, organizacije, komunikologije i drugih srodnih područja. FOI traži dvoje developera (m/ž) za rad na projektu u Varaždinu. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, rad u mladom timu i opuštenoj atmosferi. Iako se traži osoba s određenim iskustvom to nije presudno, volja za učenjem, daljnjim razvojem i predanost poslu su na prvome mjestu. Prijave možete slati do 27. siječnja.

Zbog povećanog obujma posla te s ciljem uspješnog nastavka razvoja tvrtka Salesianer Miettex Lotos industrijska praonica rublja traži Menadžera za upravljanje kvalitetom i okolišem (m/ž) . Idealan kandidat treba posjedovati certifikat za internog auditora ISO 9001 i ISO 14001, iskustvo u Quality Managementu te dvije godine odgovarajućeg radnog iskustva. Također, obavezno je napredno poznavanje engleskog jezika. Svoje životopise možete poslati na hrvatskom jeziku do 26. siječnja.

papar d.o.o. je marketinška agencija specijalizirana za izradu cjelovitih marketinških kampanja, produkciju promotivnih materijala te poslovno savjetovanje malih i srednje velikih tvrtki. U potrazi je za Senior grafičkim dizajnerom (m/ž) koji može samostalno voditi određeni projekt te mu ne predstavlja problem rad u timu ili rad na više projekata. Idealan kandidat ima tri godine radnog iskustva u struci, odlično znanje Adobe paketa te engleskog jezika. Prijaviti se možete do 26. siječnja i obavezno priložite svoj portfolio.

PHB Automatizacija bilježi stalni rast u svim segmentima poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu. Odlično je ekipirana inženjerskim i izvođačkim kadrovima s odličnim iskustvima u svim granama industrije u području upravljanja procesima a cilj joj je nastaviti, proširiti i unaprijediti svoje proizvode i usluge temeljem stalnog stručnog usavršavanja. Tvrtka traži Projektanta sustava automatizacije (m/ž) , a idealan kandidat ima iskustvo na sličnim poslovima. Poželjno je iskustvo u radu s EPLAN-om i PLC, SCADA, DCS. Svoje prijave možete slati do 2. veljače. Poslodavac nudi rad u renomiranoj i stabilnoj firmi te mogućnost kontinuiranog usavršavanja i napredovanja u poslu.

Panon Trade za proizvodnju, promet i usluge tvrtka je koja se bavi uspješnom prodajom medicinskog namještaja i opreme. Ima 20 principala i do sada su opremili najveće i najznačajnije ustanove u Hrvatskom zdravstvu. Trenutno traže Prodajnog predstavnika za medicinsku opremu (m/ž) koji će biti zadužen za redovnu komunikaciju s kupcima i dobavljačima, izradu ponuda, zaprimanje narudžbi te praćenje konkurencije. Svoj životopis i motivacijsko pismo možete poslati do 18. veljače na hrvatskom i engleskom jeziku.

Konzum je maloprodajni lanac s više od 700 prodavaonica, a svoj uspjeh temelji na vrhunskoj usluzi, prepoznavanju potreba kupaca i praćenju svjetskih trendova u maloprodajnom poslovanju. Svoj tim žele osnažiti novim talentima, stoga pozivaju sve zainteresirane kandidate da se prijave na oglas za Analitičara (m/ž) . Poželjna je jedna godina radnog iskustva na sličnim poslovima, napredno poznavanje rada u MS Office-u, poznavanje relacijskih baza podataka te iskustvo rada u programskim jezicima namijenjenim obradi podataka, vizualizacijama i programiranju. Prijave šaljite do 25. siječnja.

Grupa Calzedonia maloprodajno je modno poduzeće specijalizirano za tržište čarapa, kupaćeg programa i donjeg rublja. Ima više od 3.500 trgovina u preko 35 zemalja, a zapošljava 26.000 ljudi širom svijeta. Mreža Grupe će se i dalje širiti jer se planira otvaranje novih trgovina po čitavom svijetu, a za područje cijele Hrvatske poslodavac trenutno traži Prodavače (m/ž) . Od kandidata se očekuje završena srednja stručna sprema, poželjno je radno iskustvo u trgovini te osnovno poznavanje engleskog i talijanskog jezika. Prijave traju do 25. siječnja.

Carlsberg Croatia traži Prodajne predstavnike (m/ž) za trgovine na području Splitsko-dalmatinske i Zadarske županije te za ugostiteljstvo za područje Splitsko-dalmatinske županije. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema, osnovno znanje engleskog jezika, razvijene organizacijske sposobnosti i posjedovanje vozačke dozvole, a poželjno je iskustvo u terenskoj prodaji. Svoju ponudu sa životopisom možete poslati do 24. siječnja. Poslodavac će kontaktirati samo kandidate koji uđu u uži izbor.

S&T Hrvatska je među vodećim IT integratorima u Hrvatskoj zahvaljujući svom profesionalnom i poslovno orijentiranom tržišnom pristupu te znanju i ekspertizi svojih stručnjaka. Njihov razvoj fokusiran je na web i mobilne tehnologije, a njihovi klijenti neke su od najvećih tvrtki u Hrvatskoj i Europskoj uniji. Zbog kontinuiranog rasta poslovnih potreba traže više djelatnika za radno mjesto .NET programer u odjelu za razvoj softvera (m/ž). Idealan kandidat je softver developer željan izazova, koji će se svojim znanjem i daljnjim razvojem svojim kompetencija brzo uklopiti u postojeći tim. Proučite detalje natječaja i prijavite se do 31. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:41