Telekomunikacije

SPAJANJE I NOVI BREND Vipnet i Metronet odsad imaju zajednički portfelj ICT usluga za kompanije

Vipnet i Metronet okreću novu stranicu u poslovanju, najavili su na današnjem predstavljanju za medije. Od sutra, 1. prosinca, na tržištu djeluju pod novim zajedničkim brendom Vip Metronet Business Solutions za pružanje telekomunikacijskih i ICT usluga poslovnim korisnicima.

U veljači ove godine Vipnet je postao većinski vlasnik Metroneta. "Spajanjem portfelja usluga Vipneta i Metroneta, naši poslovni korisnici na raspolaganju imaju apsolutno sve usluge u domeni telekom i ICT sektora, koje su potrebne za moderno poslovanje. Kroz objedinjenu i neovisnu Vip Metronet mrežu povećavamo svoju dostupnost u svim krajevima Hrvatske i unaprjeđujemo kvalitetu naše usluge", pojasnili su iz te tvrtke.

"Vip Metronet svim poslovnim korisnicima bez obzira na veličinu i opseg poslovanja pruža vrhunsko korisničko iskustvo kroz rješenja prilagođena njihovim potrebama. To osigurava zajednički tim stručnjaka u kojem objedinjujemo najbolja znanja, iskustva i pristup, a s povećanim kapacitetima ćemo moći individualno pristupiti značajno većem broju korisnika", izjavio je Sanjin Katinić, glavni direktor za segment poslovnih korisnika u Vipnetu i član Uprave Metronet telekomunikacija.

Na današnjoj prezentaciji predstavljena je i nova Vip Metronet ponuda, objedinjena u zajedničkom brendu Vip Metronet Business Solution. Tom prigodom su poslovni korisnici Vip Metronet telekomunikacijskih i ICT rješenja iznijeli svoja očekivanja u korištenju telekomunikacijskih usluga.

"Naše usluge moraju funkcionirati besprijekorno 24/7 i zato nam je važno imati visoko pouzdanog telekomunikacijskog partnera koji nam može pružiti mobilne, fiksne i ICT usluge na jednom mjestu", rekao je Zvonko Kostelić, IS&T menadžer DHL Internationala.

Matija Krznar, osnivač Spin Cityja, naglasio je kako njegov startup ima viziju rasta u budućnosti, zbog čega trebaju inovativnog partnera koji će ih pratiti u njihovim ambicijama.

"Trebamo partnera koji vjeruje u nas i tretira nas s istom pažnjom kao da smo velika kompanija i koji nam pruža pametna rješenja za digitalno poslovanje", izjavio je Krznar.

Svoja očekivanja i iskustva iz pozicije poslovnog korisnika dao je i Ivan Milas, voditelj projektne prodaje Alarm automatike. Milas je istaknuo kako ta tvrtka kao regionalni lider u rješenjima tehničke zaštite, nastoji u potpunosti prilagoditi i personalizirati svoj odgovor na specifični zahtjev krajnjih korisnika, kupaca i cjelokupnog tržišta.

- Upravo ovakav pristup i mi očekujemo od svojeg providera - rekao je Milas.

Iz C.I.A.K. grupacije, pak, naglasili su kako im je osim svih telekomunikacijskih usluga na jednom mjestu, izuzetno važna i spremnost na savjet u svakom trenutku.

- Već godinama koristimo usluge i Vipneta i Metroneta i očekujemo da će ta usluga sada biti podignuta na još višu razinu – izjavio je Vedran Šupuković, direktor tvrtke C.I.A.K.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:45