SLUŽBENI PROFILI

PRETRAŽILI SMO DRUŠTVENE MREŽE ZA VAS Ne preskačite prilike za posao. Ove ugledne tvrtke oglas za posao objavile su na Twitteru i LinkedInu

 Foto: Colourbox

Društvene mreže davno su prestale biti rezervirane samo za zabavu, nego se u velikoj mjeri koriste i u poslovne svrhe - konkretnije za pronalaženje novog posla ili poslovnog projekta.

Pretražili smo Twitter i LinkedIn za vas i pronašli tvrtke koje trenutačno traže nove kandidate. Budite u toku!

Na službenom Twitter profilu, Srce je objavilo natječaj kojim je otvoreno nekoliko radnih mjesta. Traži se: Viši tehničar, Informatičar za područje primjene novih tehnologija u obrazovanju, Informatičar u Centru za e-učenje te Voditelj održavanja sustava.

Više saznajte na sljedećem linku.









Poduzeće ALD Automotive svjetski je lider u full service leasingu i fleet managementu, a na LinkedInu smo saznali da traže proaktivnu i motiviranu osobu za rad na poziciji Key Account Managera.

Više saznajte na sljedećem linku.

Pliva traži Specijalista za izdavanje elektronične dokumentacija, Višeg finacijskog analitičara te Medicinskog suradnika na području Zagreba, Osijeka i Rijeke. Uvijete natječaja, kao i rok prijave pogledajte ovdje.









Web-burza također traži nove suradnike, konkretnije Back-end developera koji treba zadovoljiti uvijete navedene u objavljenom natječaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:44