RADNO MJESTO U RIJECI

PREKO OGLASA TRAŽE DJEDA MRAZA Riječki poslodavac obećava ‘najveselije radno mjesto’ i dobru novčanu nagradu

 cc

Na portalu MojPosao osvanuo je oglas za radno mjesto Djeda Božićnjaka. Oglas je, za klijenta, raspisala agencija za zapošljavanje Ima posla, a navodi se da se traži osoba muškog ili ženskog spola koju djeca vole i koja obožava djecu.

“Kako ti stoji brada, znaš li odgovoriti na bezgranično maštovita dječja pitanja, imaš li prepoznatljiv osmijeh, topli pogled, voliš li se fotografirati? Tražimo osobu koja je vesela, dobronamjerna i uživa u božićnim blagdanima”, stoji u oglasu.

Radno mjesto je u riječkom Tower centru, a Djed Božićnjak trebao bi poslodavcu biti na raspolaganju od 23. studenoga do 24. prosinca, uključujući Badnjak. Kandidati za posao moraju snimiti kratki video u kojem će objasniti zašto su baš oni najbolji, a mogu ga i podijeliti na društvenim mrežama uz oznaku #bozicurijeci. U videu, precizirano je, kandidat ne bi trebao zaboraviti izreći famozni “Ho, ho, ho!”. Ako kandidati nisu u mogućnosti snimiti video, mogu poslati i pismo, a prijave traju do 2. studenoga.

Poslodavac, kako stoji u oglasu, nudi “najveselije radno mjesto, više nego pristojnu novčanu naknadu, radni odnos na određeno vrijeme te druženje s dobrom ekipom i nezaboravne božićne blagdane”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:08