MOJ POSAO.NET

OVIH DESET POSLODAVACA TRAŽI ZAPOSLENIKE Hostese, voditelji nabave, web developeri, konzultanti, prodavači, projektanti - prijavite se!

 Colorbox

MojPosao izdvaja oglase tvrtki Keune Adriatic, Auto Will, Podravke, Metroneta, SailingEurope, Institut za nuklearnu tehnologiju, PinProjek, Profil Baucentar, Atos SE i R&E Media.

Keune Adriatic već je 24 godine generalni uvoznik i distributer Nizozemske tvrke Keune Haircosmetics i jedna od vodećih tvrtki profesionalne kozmetike za njegu kose u Hrvatskoj. Zbog ambicioznih planova i proširenja poslovanja, tvrtka traži osobu za rad u Odjelu prodaje na poziciji Prodajni predstavnik (m/ž). Radno mjesto podrazumijeva poznavanje tržišta, razvoj odnosa s kupcima te predstavljanje ponude i svih usluga tvrtke. Tvrtka nudi mogućnost stalnog zaposlenja uz probni rad od 6 mjeseci, a na oglas se možete prijaviti do 4. studenog.

Auto Will, ovlašteni Opel partner u Zagrebu, Vukovaru, Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Puli i Poreču, jedan je od vodećih uvoznika automobila u Republici Hrvatskoj. Zbog potrebe širenja poslovanja poslodavac traži Djelatnika za Call Centar (m/ž) u Vinkovcima. Svojim zaposlenicima tvrtka nudi rad u poticajnom okruženju i mogućnosti profesionalnog usavršavanja. Svoju prijavu i životopis možete dostaviti do 4. studenog.

Grupa Podravka jedna je od najvećih prehrambenih kompanija sa sjedištem u srednjoj, istočnoj i jugoistočnoj Europi te druga po veličini farmaceutska kompanija u Hrvatskoj. Podravkini proizvodi prodaju se u više od 40 zemalja širom svijeta, a njihove vodeće marke dostune su na svim kontinentima. Podravka traži kandidata za poziciju Ovlašteni projektant (m/ž) za rad u Koprivnici. Imate li završen fakultet strojarstva i brodogradnje te ispunjavate ostale uvjete natječaja, prijavite se na oglas do 8. studenog.

Metronet telekomunikacije su postale najrespektabilniji alternativni operator za poslovne korisnike i pouzdani partner za nekoliko tisuća tvrtki i državnih institucija, bez obzira na njihovu veličinu i profil. Tvrtka je osnovana 2005. godine, a poznata je po stalnim inovacijama i gradnji vlastite širokopojasne mreže. Metronet je trenutno u potrazi za idealnim kandidatom za poziciju Account manager (m/ž), a natječaj je aktivan do 5. studenog.

SailingEurope je vodeća agencija nautičkog turizma u Hrvatskoj. Vlasnici su internacionalnih portala na 12 svjetskih jezika. Pored toga, posjeduju vlastitu flotu u Splitskoj regiji te međunarodno priznat brand u nautičkom turizmu. U svom on-line booking sustavu trenutno nude više od 10.000 plovila na svim značajnim svjetskim tržištima. Tvrtka trenutno traži motiviranog, ustrajnog i odgovornog Web Developera (m/ž) za web development temeljen na .NET tehnologijama. Oglas traje do 4. studenog.

Institut za nuklearnu tehnologiju je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u razvoju i proizvodnji sustava za ispitivanje vitalnih komponenti nuklearnih elektrana. Ključni proizvodi tvrtke su specijalizirani sustavi za automatizirano provođenje ispitivanja i programska rješenja za prikupljanje i analizu podataka. Institut trenutno traži osobu za poziciju Referent za računovodstvo, opće poslove i administraciju (m/ž) za rad u Zagrebu. Požurite se prijavom jer natječaj traje do 2. studenog.

PinProjek, tvrtka za izradu i projektiranje softwerskih rješenja/multimedija/produkcija traži osam djelatnika/ca za radnu poziciju Hostesa/domaćin live programa (m/ž) za potrebe streaming produkcije: Lotto, Bingo, Keno. Rad se odvija u tri smjene, a idelani kandidati su ambiciozne i motivirane osobe koje će se nositi s raznovrsnim zadacima. Iskustvo u radu pred kamerama je poželjno, ali nije uvjet. Natječaj traje do 9. studenog.

Profil Baucentar hrvatski je građevinski lanac koji predstavlja specijaliziranu ponudu građevinskih materijala i materijala za uređenje interijera. Kontinuiranim usavršavanjem prodajnog asortimana i redovitim educiranjem više od stotinu zaposlenika tvrtka se trudi biti korak ispred kako bi zadovoljila različite profile kupaca. Trenutno traži kandidata za poziciju Voditelj nabave (m/ž), a idealan kandidat ima minimalno tri godine iskustva na rukovodećim položajima u nabavi u istoj ili sličnoj branši. Proučite detalje natječaja i prijavite se na oglas do 6. studenog.

Atos SE (Societas Europea) jedna je od vodećih kompanija za IT usluge u svijetu, prisutna u 72 zemlje sa 93.000 stručnjaka. Atos je usredotočen na poslovnu tehnologiju, čime se povezuju strategija poslovanja, informacijska tehnologija i procesi koji korisnicima omogućavaju stalni napredak poslovanja. Želite li se pridružiti njihovom timu prijavite se na oglas za radno mjesto SAP tehnički konzultant/ABAP programer (m/ž). Požurite jer se prijave zaprimaju do 2. studenog.

R&E Media tvrtka je koja posluje u 22 zemlje a njezine usluge olakšavaju online plaćanje za više od 9 milijuna korisnika. U Zagrebu i Njemačkoj tvrtka zapošljava 37 zaposlenika kojima nudi kreativnu slobodu u obavljanju svakodnevnih zadataka te ugodno radno okruženje. Za potrebe poslovanja zapošljava i novog djelatnika na poziciji Fronted Developer (m/ž). Ispunjavate li uvjete navedene u natječaju na oglas se možete prijaviti do 13. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 18:33