MOJ POSAO NET

NAJNOVIJA TJEDNA LISTA POSLOVA Traže se bravari, serviseri, developeri, stručni suradnici, voditelji trgovine, djelatnici u restoranu...

MojPosao izdvaja deset tvrtki od kojih neke traže i više izvršitelja. Proučite ponudu i požurite s prijavom!

InfoDom je tvrtka koja se bavi poslovnim konzaltingom i razvojem softverskih platformi. Zahvaljujući bogatom iskustvu na domaćim i međunarodnim projektima te velikom broju certificiranih stručnjaka, uspješno radi na rješavanju problema i stvaranju novih vrijednosti kroz konzalting usluge strateškog upravljanja, analizu i unaprjeđenje poslovnih procesa te digitalizaciju poslovnih procesa paletom ICT rješenja. Ako ste inovativni, motivirani i odgovorni te želite kreirati nove vrijednosti, prijavite se na njihov oglas Senior Java Developer (m/ž) do 25. studenog.

Tvrtka Audax sa sjedištem u Splitu, te poslovnicom u Zagrebu i podružnicom Rijeka, članica je talijanske grupacije VENPA3. Tvrtka je broj jedan u Hrvatskoj među poduzećima koja se bave svim vidovima iznajmljivanja građevinskih stojeva i strojeva za rad na visini, tkz. Platforme i svih vrsta viličara. Trenutno traži Servisera (m/ž) za održavanje i popravak radnih strojeva, viličara, visinskih platformi, građevinskih strojeva i kamiona. Posao se obavlja na terenu na području Splitsko-dalmatinske županije i u sjedištu tvrtke u Dugopolju, a na oglas se možete prijaviti do 27. studenog.

Tvrtka Inchoo zapošljava PHP Developera (m/ž) koji bi s njima gradio karijeru stručnjaka za izrađivanje online trgovina. Kao software inženjer, radio bi u timu vrhunskih individualaca na poslovima s internacionalnim klijentima. Kao platformu tvrtka koristi Magento, koja je trenutno najbrže rastuća eCommerce platforma u svemiru. Poželjno je da kandidat ima formalnog radnog iskustva, ali nije obavezno. Ono što je obavezno, jeste praktično poznavanje načela OOP-a i baza podataka. Oglas traje do 2. prosinca.

A & B je od 1991. godine specijalizirani zastupnik i distributer vrhunske opreme i reagensa u području mikrobiologije, patologije, dermatologije, imunologije i umjetne oplodnje. Njihova najveća vrijednost uspješan je i skladan tim pouzdanih i visokoobrazovanih stručnjaka koji vole svoj posao i obavljaju ga profesionalno i s mnogo zadovoljstva. Zbog povećanja opsega posla i širenja poslovanja, tvrtka traži talentirane i motivirane ljude na navedenim poziciji Serviser medicinskih proizvoda (m/ž). Proučite uvjete natječaja i prijavite se do 20. studenog.

Lokma iz Istanbula otvorila je svoja vrata početkom 2012. godine želeći predstaviti Zagrebu autentičnu tursku kuhinju, pripremljenu s posebnim kulinarskim umijećem i posluženu s pravim osjećajem gostoljubivosti. Ove godine, nakon restorana u Tkalčićevoj, poslodavac želi proširiti se i otvoriti još restorana. Ukoliko želite biti dio njihovog rastućeg tima prijavite se na oglas za Djelatnika u restoranu (m/ž) do 24. studenog.

Tvrtka Valipile je srednje veliko poduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom jednodnevne peradi, stočne hrane te mesa peradi. Posljednjih godina bilježi izrazito ozbiljan rast koji uz nova tehnološka rješenja zahtjeva i kvalitetna pojačanja na području ljudskih resursa. Tvrtka traži energične, odgovorne ljude na poziciji Stručni suradnik u odjelu prodaje (m/ž), koji su sigurni da svojim radom, iskustvom i znanjem mogu doprinijeti daljnjem razvoju poduzeća. Oglas traje do 28. studenog.

Bravarija Ivanić bravarski obrt traži kandidate za radnu poziciju Bravar (m/ž) za izradu građevinske bravarije. Idealan kandidat tri godine radnog iskustva i pokazuje samostalnost u radu. Posao se obavlja na području Zagreba i Zagrebačke županije, a poslodavac nudi rad na određeno vrijeme. Oglas traje do 25. studenog.

Kamgrad je tvrtka koja posluje već više od 35 godina, a može se pohvaliti s više od 300 objekata u izvođenju različitih vrsta i složenosti radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. Tvrtka zapošljava više od 500 zaposlenika svih obrazovnih struktura potrebnih za uspješno funkcioniranje i rad tvrtke, a trenutno ima raspisan natječaj za poziciju Monter suhe gradnje (m/ž). Detaljno proučite uvjete natječaja, a svoju prijavu pošaljite najkasnije do 26. studenog.

Lidl kao internacionalna tvrtka poštuje raznolikost kultura, a njezine su vrijednosti dinamičnost, učinkovitost i pravednost. Upravo zbog toga nalaze se na vrhu ljestvice poželjnih poslodavaca, a njihovo kontinuirano ulaganje u zaposlenike potvrđuju i brojni stečeni certifikati. Lidl trenutno ima aktivan oglas za poziciju Zamjenik voditelja trgovine (m/ž) u Poreču. Osim stalnog radnog odnosa poslodavac nudi školovanje kroz rad s mentorima, iznadprosječna primanja, plaćeni prekovremeni rad te mogućnost usavršavanja unutar struke. Na oglas se možete prijaviti do 22. studenog.

Danieli Systec osigurava inženjerske usluge i rješenja u području metalne industrije diljem svijeta. Tvrtka je osnovana u Labinu 1991. ima dva nova ureda u Rijeci i Osijeku te surađuje s partnerima iz Slovenije i Srbije. Zapoškljava gotovo 300 visokoobrazovanih stručnjaka, a trenutno traži više osoba za radnu poziciju L1 automation supervisor (m/ž). bratite pažnju na detalje navedene u natječaju, a na oglas se možete prijaviti do 2. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:34