LAMPE, ORMARIĆI...

IKEA ĆE NAS DOSLOVCE ZALIJEPITI ZA SEBE Novi namještaj će uz adapter moći puniti i iPhone, evo koje su cijene

 IKEA

Početkom ožujka smo izvijestili da će nova Ikeina kolekcija integrirati tehnologiju za bežično punjenje mobitela i tableta u lijepo dizajniran i funkcionalan namještaj, a sada donosimo još detalja o cijenama i dizajnu.

Nova IKEA kolekcija koristi tehnologiju koja ima globalni Qi standard certificiranja i podržava automatsko punjenje svih uređaja koji imaju ugrađen Qi standard (Google, Nexus, Nokia Lumia, HTC, Samsung).

No najveće iznenađenje od svega jest da je uređaje koji nisu Qi kompatibilni, poput iPhonea, moguće puniti VITAHULT navlakom za punjenje koju će kupci također moći nabaviti u IKEA robnim kućama.

Foto: IKEA

Ti adapteri za punjenje koštat će za primjerice iPhone 6 25 dolara (oko 180 kuna), a za Samsung Galaxy S5 15 dolara (oko 100 kuna)

Robna kuća IKEA ponudit će lampe-punjače za 69 do 119 dolara (490 do 580 kuna), okrugle i ovalne platforme za punjenje za 28 do 65 dolara (od 200 do 460 kuna) i noćne ormariće za 60 do 110 dolara (430 do 780 kuna).

U skladu s ostalim Ikeinim dizajnom i ovaj namještaj će biti minimalistički i jednostavnih linija.

Iako se datum dolaska namještaja na police još ne zna, IKEA je obećala da će biti dostupan do 'kasnog proljeća', što znači da bi ga mogli vidjeti u dućanima u roku od nekoliko tjedana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 01:59