NOVA SIGURNOST

Dosi.hr nudi police životnog osiguranja: Basler garantira dobit od 24% na vašu investiciju

Nova polica osiguranja u ponudi Dosi.hr je vrsta životnog osiguranja s dodatnom financijskom sigurnošću za cijelu obitelj

ZAGREB - Dosi.hr , prvi hrvatski webshop za osiguranja, od danas u ponudi ima i životna osiguranja, objavili su voditelji ove internet stranice.

"Od danas u ponudi imamo odličnu novu policu, Basler sigurna investicija, koja osiguranicima garantira dobit od 24% u šest godina", kaže Petra Bartulović, direktorica projekta. "Riječ je o vrsti životnog osiguranja koja korisnicima daje dodatnu financijsku sigurnost za cijelu obitelj".

Kako biste saznali više o novoj ponudi, kliknite ovdje i popunite web upitnik, a uskoro će vas kontaktirati zastupnici portala Dosi i dogovoriti vašu policu.

Obzirom na zakonska ograničenja, portal Dosi.hr policu životnog osiguranja ne mogu izdati bez direktnog kontakta s budućim osiguranikom, no Dosi zastupnici odmah će vas kontaktirati i dogovoriti sve detalje.

Dosi.hr prvi je hrvatski webshop za osiguranja koji je u samo 3 mjeseca ostvario rezultat od 20 milijuna kuna ugovorenih polica i gotovo 10.000 korisnika, a do sada je nudio auto osiguranje, zdravstveno osiguranje i osiguranje plovila.

Osim Baslera, svoje police životnog osiguranja uskoro će ponuditi i ostale osiguravateljske kuće. Za pregled svih Dosi.hr ponuda, kliknite ovdje .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 21:43