PRIVATNA ARHIVA
Za prste polizati

Chef Leo Jurešić s nama je podijelio omiljeni blagdanski recept od samo dva sastojka, jedva ga čekamo isprobati

Simpatični Riječanin s nama je podijelio recept od samo dva sastojka koji jedva čekamo sami isprobati.

Simpatični Riječanin s nama je podijelio recept od samo dva sastojka koji jedva čekamo sami isprobati.

Leo Jurešić proslavio se u showu "Masterchef", a unatoč tome što nije odnio pobjedu, svejedno se posvetio svojoj najvećoj ljubavi - kuhanju. Specijalitete rado dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a s nama je odlučio podijeliti svoj omiljeni božični recept koji se sastoji od samo dva sastojka pa je kao takav i više nego jednostavan za pripremu čak i najvećim početnicima.

Čokoladna bomba

image
PRIVATNA ARHIVA

Sastojci:

  • 100 grama čokolade
  • 250 grama slatkog vrhnja

Priprema:

250 grama slatkog vrhnja potrebno je zagrijati i preliti preko prethodno otopljene čokolade. Sve to ostaviti u hladnjaku da se ohladi te zatim dobro istući štapnim mikserom. Dobivenu smjesu zalediti te nakon toga ispanirati. Savjetujem da postupak paniranja ponovite abrem dva puta kako biste bili u potpunosti sigurni da smjesa neće iscuriti. Dobar tek!

image
PRIVATNA ARHIVA
Linker
22. studeni 2024 12:17