Legendarni britanski atletičar Sir Sebastian Coe i Carole Middleton, majka princeze od Walesa 

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
U KRALJEVSKOJ LOŽI

Roditelji Kate Middleton odlično raspoloženi stigli na turnir u Wimbledon

Carole i Michael Middleton bili su počasni gosti u Kraljevskoj loži u kojoj su se družili sa Sirom Sebastianom Coeom, predsjednikom Međunarodnog atletskog saveza.

Carole i Michael Middleton bili su počasni gosti u Kraljevskoj loži u kojoj su se družili sa Sirom Sebastianom Coeom, predsjednikom Međunarodnog atletskog saveza.

Londonski All England Club u srcu britanske aristokracije i članova kraljevske obitelji ima posebno mjesto, jer on nije samo domaćin Wimbledona, najpoznatijeg teniskog turnira na svijetu, nego i dom kriketa, većini svijeta teško shvatljivog sporta, za kojim Englezi - luduju. Osnovan je 23. srpnja 1868., a njegova pokroviteljica je od 2016. princeza od Walesa, kojoj je ta čast pripala nakon što se pokojna kraljica Elizabeta II. povukla s tog mjesta. Klub ima 375 stalnih članova, koji uz razne druge privilegije imaju zagarantirano mjesto na središnjem stadionu u doba održavanja turnira.

Među njima je i 67-godišnji Sir Sebastian Newbold Coe, bivši britanski atletičar, proslavljeni srednjoprugaš, političar Konzervativne stranke i aktualni predsjednik Međunarodnog atletskog saveza, koji je uz ostalo bio na čelu Organizacijskog odbora Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

image

Dolazak supružnika Carole i Michaela Middletona privukao je pažnju gledatelja

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Kad su se Sebastianu Coeu u Kraljevskoj loži središnjeg terena u Wimbledonu pridružili Carole i Michael Middleton, roditelji britanske princeze Kate Middleton, među gledateljima su se prolomili pljesak i uzvici oduševljenja, a svi su na prvi pogled primijetili da su supružnici na meč stigli - odlično raspoloženi.

image

Sebastian Coe i Carole Middleton

BEN STANSALL AFP

Kako mnogi pretpostavljaju glavni razlog za to je što se princeza od Walesa, njihova starija kći dobro oporavlja od posljedica zloćudne bolesti, zbog koje je šest mjeseci izbivala iz javnosti, a prvi put se u javnosti pojavila prije tri tjedna, na tradicionalnoj paradi Trooping the Colour, koja je i ceremonijalna je proslava rođendana aktualnog britanskog monarha Charlesa III. Premda su u loži srdačno popričali sa svojim starim poznanikom Sebastianom Coeom, Michael i Carole Middleton izjave medijima nisu davali, ali su zato organizatori turnira dali nedvojbeno naslutiti da će se Kate Middleton pojaviti na turniru, ako ne prije onda na dodjeli pobjedničkih pehara finalistima idućeg vikenda.

image

Carole Middleton stigla je u Kraljevsku ložu dobro raspoložena

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Kako god sa Sirom Sebastianom Coeom imali su o čemu pričati jer je bivši atletski prvak četverostruki otac, koji iz prvog braka s Nicky McIrvine ima dva sina i dvije kćeri. Michael i Carole Middleton, pak, uz Kate imaju i mlađu kćer Pippu Middleton, te sina Jamesa Middletona, koje su s mnogo ljubavi podigli u jednokatnici s četiri spavaće sobe u Bradfield Southendu prije nego što se preselili na imanje u Buckleburyju gdje uz sedam spavaćih soba imaju i bazen te privatni teniski teren.

image

Sebastian Coe, Carole i Michael Middleton imali su mnogo zajedničkih tema

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Linker
14. kolovoz 2024 02:05