Grof Felix 
 

 SHUTTERSTOCK
KRAĐA IDENTITETA

Problemi zbog danskog grofa: Ljubav s bivšim princem ne dolazi bez nevolja

Čileansko-danska glumica našla se u ozbiljnim problemima na društvenim mrežama jer se ne sviđa baš svima njena veza s najpoželjnijim danskim neženjom i manekenom.

Čileansko-danska glumica našla se u ozbiljnim problemima na društvenim mrežama jer se ne sviđa baš svima njena veza s najpoželjnijim danskim neženjom i manekenom.

Otkako je početkom ove godine potvrđena njezina veza s najzgodnijim danskim neženjom, čileansko-danska glumica Mie Sofia Elers suočila se s trolanjem na društvenim mrežama. Neugodnosti koje doživljava u online svijetu prerasle su u izljeve mržnje, pa ih je 23-godišnjakinja morala prijaviti policiji. Problem je u tome što je njezin dečko, s kojim izlazi od početka ove godine, najpoželjniji Danac. Riječ je o 21- godišnjem grofu Felixu od Monpezata, sedmom u redu za dansko prijestolje i nećaku kralja Frederika X. Naime, Felixov otac, princ Joachim, mlađi je kraljev brat.

Poznato je kako se Felix školovao na Kraljevskoj danskoj vojnoj akademiji, ima čin poručnika, a od kraja 2022., bavi se manekenstvom. Šarmantan aristokrat debitirao je u kampanji draguljarske kuće Georga Jensena i iz mjeseca u mjesec, ima sve više angažmana, piše Tatler. I njegov tri godine stariji brat, grof Nikolai of Monpezat, gradi karijeru u svijetu mode. Sudjelovao je, među ostalim, na revijama Burberryja i Diora. Budući da je Nikolai od 2018. u vezi s danskom dizajnericom Benedickte Thousrup, suosnivačicom brenda BénéSoie, fokus djevojaka usmjeren je na Felixa.

image

Čileansko-danska glumica meta je internetskog maltretiranja

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Zgodan je, šarmantan, javnost ga obožava, a pritom je neopterećen kraljevskim podrijetlom. No, uz njega je sada dvije godine starija Mie Sofia Elers što je bilo dovoljno da ju djevojke zamrze na društvenim mrežama. Mlada žena kaže za danski list BT da je na meti upornog zlostavljanja internetu, a na kraju se morala obratiti policiji.

"Prije otprilike godinu dana počela sam primati poruke mržnje na svojim računima na društvenim mrežama. Odlučila sam ih ignorirati dok nije eskaliralo, pojavili su se lažni profili, preuzeli moj identitet i počeli kontaktirati moje prijatelje, obitelj i pratitelje na društvenim mrežama. Mržnja se u određenoj mjeri može zanemariti, ali uznemiravanje, manipulacija fotografijama i širenje zlonamjernih laži mnogo su štetniji", rekla je.

image

Danska kraljica u abdikaciji Margrethe, 2023. sa svim unucima

SHUTTERSTOCK

Dodala je da su lažni profili koristili umjetnu inteligenciju ili Photoshop za manipuliranje njezinim fotografijama: prikazivali su je s muškarcima koji nisu Felix i dodavali na njenu glavu rogove, piše Daily Mail.

Otkako je njegova baka, abdicirana kraljica Margrethe II. prije dvije godine djeci svog mlađeg sina oduzela kraljevske titule, Felix više nije princ. Pa ipak, osvojio je brojna ženska srca u domovini i izvan nje.

Linker
05. rujan 2024 11:28