Serija Melrose Place

 ?AARON SPELLING PRODS/COURTESY EVERETT COLLECTION
Bila je hit

Sjećate se "Melrose Placea"? Ekipa serije na okupu nakon više od 30 godina, a za to su imali i poseban razlog

Nakon "Beverly Hillsa 90210", američki filmski i televizijski producent Aaron Spelling stvorio je još jednu uspješnicu koja je oborila sve rekorde gledanosti, a dio njezine ekipe ovih je dana imao povod za ponovni susret nakon dugo godina.

Nakon "Beverly Hillsa 90210", američki filmski i televizijski producent Aaron Spelling stvorio je još jednu uspješnicu koja je oborila sve rekorde gledanosti, a dio njezine ekipe ovih je dana imao povod za ponovni susret nakon dugo godina.

Ljubomora, svađe, ljubavne veze i raskidi bili su u središtu radnje kultne američke serije "Melrose Place", koja se prikazivala od 1992. do 1999. godine kroz sedam sezona, a čija se glumačka ekipa okupila nakon više od trideset godina. Courtney Thorne-Smith, Daphne Zuniga, Laura Leighton i Grant Show našli su se ponovno na istom mjestu čime su se pohvalili na Instagramu i na oduševljenje brojnih obožavatelja objavili fotografiju s druženja.

Tri glumice – od kojih su dvije navodno uključene u snimanje novih nastavaka serije u kojem sudjeluje i glumica Heather Locklear, pozvale su svog kolegu Granta u njihov podcast "Still The Place". Bilo je to posebno okupljanje jer im je on bio prvi gost, ali i jer su se našli nakon više od tri desetljeća i prisjetili se dana kada su snimali seriju koja je u kratkom vremenu postala jedna od omiljenih.

"Nova epizoda Still the Place je vani! Grant Show nam je došao na razgovor i bilo je jako zabavno! Slušajte ovotjedni podcast s našim prvim gostom", napisala je Laura na svom profilu na Instagramu uz fotografiju koju je objavila.

Courtney, Daphne i Grant bili su originalni članovi glavne postave "Melrose Placea", dok je Laura u početku bila gostujuća glumica u prvoj sezoni, ponovila ju je u drugoj, a tek je u trećoj postala dio glavne postave. Glumila je Sydney Andrews, mlađu sestru Jane Mancini, koju je utjelovila Josie Bissett, za koju se vjerovalo da je ubijena u petoj sezoni, iako je u tipičnom stilu sapunice kasnije otkriveno da je još uvijek živa. Courtney je glumila Alison Parker i to kroz pet sezona, dok se Daphne pojavljivala kao Jo Reynolds kroz četvrtu sezonu.

image

Serija se emitirala od 1992. do 1999. godine

?PARAMOUNT/COURTESY EVERETT COLLECTION

Grant je glumio Jakea Hansona, koji je imao povremenu romansu s Jo, a u isječku s gostovanja objavljenom na Instagramu, pomalo sramežljivo je priznao da se ne može sjetiti mnogih svojih priča iz serije, iako mu je jedna ostala u posebnom sjećanju - trenutak kada ostala kada je ostao izgubljen na moru zbog eksplozije na brodu.

Serija "Melrose Place", koju je producirao jedan od najuspješnijih producenata Aaron Spelling, postala je hit čim se pojavila na televiziji i svojim je glumcima donijela veliku slavu i neki su je dobro iskoristili, dok neki nakon završetka emitiranja nisu imali nove značajne projekte. Osim Courtney, Daphne, Granta i Laure u seriji su glumili i Andrew Shue, Jack Wagner, Thomas Calabro, Doug Savant i drugi. Prema najavama autorskog tima uskoro bi trebalo započeti snimanje novih epizoda te bi trebali saznati što se novo događa s njihovim likovima.

image

Daphne Zuniga i Grant Show

COURTESY EVERETT COLLECTION

Fanovi se zasad najviše se vesele povratku Heather Locklear. Nekadašnja velika zvijezda, u međuvremenu je umjesto sjajnim ulogama novinske napise punila svojim problemima i teškim životnim razdobljem. Glumica je 2019. treći put završila na odvikavanju od alkohola i opijata. Ipak uspjela je i sada ponovno ima priliku za novi početak.U svemu ju najviše podržava njezina kćer Ava Sambora, koju je dobila u braku s gitaristom grupe Jon Bon Jovi, Richiejem Samborom.

Cijeli projekt je trenutno u razvoju, a scenarij potpisuje Lauren Gussis, autorica serije "Insatiable". Lauren je u kratkim crtama otkrila kakav nas zaplet očekuje u novim nastavcima.

"Nakon smrti bliskog prijatelja, stanovnici Melrose Place kompleksa, okupe se kako bi posljednji put pozdravili svog prijatelja. Ipak, ponovni susret, u njima budi dotad neotkrivene traume, prisjećanje na zaboravljene romanse, all i neplanirano otkrije tajne koje su trebale ostati u prošlosti. Likovi hit serije proživjet će nove sukobe i drame, no ovoga puta iz starije i zrelije perspektive", pojasnila je.

image

Ekipa serije Melrose Place

?AARON SPELLING PRODS/COURTESY EVERETT COLLECTION

Serija se inače nakratko na male ekrane vratila 2009. godine, ali s novim likovima - dvadesetgodišnjacima. Međutim, nije bila ni približno uspješna kao originalna i ukinuta je nakon samo jedne sezone.

Linker
19. rujan 2024 09:17